CB500F'i CBR500R'ın sağına ya da soluna ekleyiniz...Motor blokları gidişleri ve yakışları birebir aynı. Duke 390 da çok güzel, hatta benim de favorilerimden, tabi titreşimi çok kafaya takmazsak
KTM RC390 biraz rahatsız bence oturmadan denemeden sürmeden bulaşmayın. Hele ki boyunuz benim gibi 1.80 üstüyse. Duke 390 ve Duke 250 de ekleyebilirsin hatta rc 250 yi de ekleyebilirsin çünkü duke ve rclerin arasındaki tek fark karenaj. Duke 250lerde bile kaydırmalı debriyaj ve ABS standart! :joker:
Pulsar'a çok uzak durma bence. Hele hele yeni başlayan biri için hem fiyat olarak iyi, hem abs var, hem de yakıt, bakım gibi giderleri uygun. Performansı da motora göre güzel. Sym wolf da güzel diyorlar bu arada f/p sayılır rs200 ile birlikte.
CB500F'i CBR500R'ın sağına ya da soluna ekleyiniz...Motor blokları gidişleri ve yakışları birebir aynı. Duke 390 da çok güzel, hatta benim de favorilerimden, tabi titreşimi çok kafaya takmazsak
KTM RC390 biraz rahatsız bence oturmadan denemeden sürmeden bulaşmayın. Hele ki boyunuz benim gibi 1.80 üstüyse. Duke 390 ve Duke 250 de ekleyebilirsin hatta rc 250 yi de ekleyebilirsin çünkü duke ve rclerin arasındaki tek fark karenaj. Duke 250lerde bile kaydırmalı debriyaj ve ABS standart! :joker:
R25 mt07 ile ayni yakiyor hatta yerine göre fazla bile yakiyorYa ben anlamıyorum r25 e nasıl 6 litre yaktırıyorlar.Ben 3 litreden fazlaya çıkamadım hiç ama 90 km üzerine pek çıkmadım sollamalar hariç.
Ah be kardes beee. Heves ettik motor aldik. Cok uyardılar küçük cc al dediler 125 cbr aldik. 2 hafta sonra sıkıldım artik bakasım bile gelmiyor motora. Keske en basa donseydim de r25 alsaydim
Şuan cok moralim bozuldu. Ula dizel araba kadar yakiyor hayvan demek
Hayret, kimse " Motorsiklet değil, Motosiklet " dememiş inanamıyorum![]()