250.000TL Cafe Racer, Scrambler önerisi.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
CL 250'yı Fotoğrafta beğenmemiştim sanırım. Yakından da beğenmedim.
Svartpilen 250/401 hoşuma gidiyor görünüş olarak.KTM 250/390lar gibi Bajaj fabrikalarında üretilmiş olması bende bir soru işareti.

Bu aralar ikinci el makineler satılmıyor. CB250r öneririm ama. :mrgreen:

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Cevap için teşekkür ederim abi. Tabi ki yeterince tecrübe etmeden motoru arkama artçı almam muhtemelen. Peki son olarak Meteor ile CL250 arasında kaldım abi, CL250 biraz daha naked geldi görüntü olarak. Meteoru daha çok beğeniyorum açıkçası, servis olarakta Hyundai servislerini Royal Enfield servisi yapacakmış Krides. Sence hangisi daha mantıklı olur abi? Sakaryada yaşıyorum şu an, servis olmasa bile motorla İstanbul'a gidilebilr gibi.

Son motorun olmayacaksa CL250. İkinci elde daha rahat satışı olacağını düşünüyorum.
4-5 sene binerim, zararı göze alırım, servis ve yedek parça sıkıntısına katlandığıma değer diyorsan Meteor 350 düşünülebilir. Ama eksileri sayarken ben bile yoruldum. :queen:
(Şu anda ulaşamadığın motorların en fazla 2 sene içerisinde yetersiz gelmeye başlayacağını unutma.)
Ben olsam şekline şemaline bakmaz herhangi bir 250 cc motoru (dominar falan olabilir) öğrenene kadar kullanır, sonra orta hacim bir motor bakardım.

yaşınız da yetiyor bence A sınıfı bir motor alın,kadıköyde sürekli ducati scrambler görüyorum fiyatları da uygunmuş sonradan öğrendim gayet güzel motor.

yaşınız da yetiyor bence A sınıfı bir motor alın,kadıköyde sürekli ducati scrambler görüyorum fiyatları da uygunmuş sonradan öğrendim gayet güzel motor.

Hocam A2 yeni aldım, A alamazsın zor olur dediler başta bende uğraşmadım. A2 alırsam da yüksek CC motorla problem yaşarım gibi geliyor sizin fikriniz ne? İlerdeki alacağım motor olarak Triumph Scrambler 900 veya Street Twin düşünüyorum.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
CF Moto fiyat listesinde 450 CLC ve MT450 görünmeye başlamış.

450 CLC nakit 299kTL diyor.
Normalde ön yargılıyım CF'ye ama bu fiyata çift silindir 40 beygir 42Nm cruiser.
Hem de kayış aktarmalı, zincir yağlama derdi yok. Aklım çelindi...

Edit: TFT ekran ve TCS de standard geliyormuş.Birisi nolur mantıksız bir seçimse alma desin şıpsevdiliğim tuttu gibi hissediyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar