peki 29 yasına kadar kımseyle yattın mı kardesım?
ya da soyle sorayım...
sen bakır mısın?
*
dinle , namusu bir tutmayın.kalbınızı kırarım.
ne turbanlı gordum, grup sex yapan.
ne adamlar gordum, camıden sonra kerhaneye gıden.
ben de muslumanım ama, dınımın hem sıyasete hem de baska seylere alet olmasına fıtıl oluyorum!!!
* cinsellik, su içmek yemek yemek gibi bir ihtiyaçtır .
* cinsel ilişkiye girmek , sevişmek insan olmanın doğasında vardır .
* yaradan hem bu güdüyü verecek hem de yok ama sevişmeyin diyecek günah tü kaka ama 20 tane karı olarak alırsan olur diyecek .bunla mı uğraşacak tanrı ? ozamanlar teknoloji yok dna testi yok kimin çocuğu kimden belli olsun diye evlenmeden ilişkiye girmeyin diye bir kural konulmuş.
* erkek olsun bayan olsun önüne gelenle cinsel ilişkiye girmek ile tek eşli yaşamayı tercih etmek tercih meselesidir.
* ahlak kavramı ise kişiseldir kimisi eşiyle birlikte swing partilerine katılır eş değiştirir çok mutludur birbirlerini çok severler. öbür çift çok namusludur aman karı geçen osman geldi arkadaşım o nasıl bakıştı der hergün kavga gürültü kıskançlık .. hangisi doğru ? amaç ne bu dünyada ( bak bu dünya diyorum öbür dünya yok zaten ) amaç mutlu olmak . kimi cinsel fantezilerden mutlu olur kimisi tek eşlilikten bu kimi ilgilendirir ?
* Evliyken çiftlerin birbirlerinden habersiz ve onaysız yaptıkları tek taraflı ilişki aldatmak tır . hem ahlaken hem kanunen yanlıştır ama o da bir tercihtir demokratik hakkıdır .
* ZİNA Türk Ceza Kanununda suç değildir .T.C. Cumhuriyetinde reşit olan iki birey kendi rızası ile istediği gibi cinsel ilişkiye girebilir hiçbir cezası yoktur.
madem islam yasaklamış neden bu ülkede yaşıyorsunuz ? bu ülke kanunen külli kafir deyin. gidin arabistana çıkın TC vatandaşlığından burda zina var küfür var günah var deyin gidin başvuru yapın .
* kendi ahlak kurallarınızı 1.500 yıl önceki bir insanın sosyokültürel çevresine göre düzenlemeyin. 2013 yılı itibariyle zekanızı kullanarak global bir fikir ve hayat görüşü sahibi olunuz.
Ahh canım. Hiç bi kız vermedi mi sana ?
Gösterip elletmediler mi ?
Bakireyim deyip sürtüşmekten öte gitmediler mi ?
:salut:
29 yaşındayım ama bu saatten sonra evlenmeyi düşünmüyorum
aşağıda ki örnek bir konu bunun gibi yüzlerce konu var
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/570403-bakire-olmadigini-esine-aciklayip-evlenen-varmiyada-kizlik-zarini-diktirip-evlenen.html
midem bulandı linki okurken
hamdolsun, müslüman başbakanımız var, dindar(!) nesil yetiştiriyorlar
ama ortalık böyle ahlaksızlıkların meşru gösterildiği dizilerden geçilmiyor
sahi, nasıl normalleşti bunlar sanıyorsunuz?
Ahh canım. Hiç bi kız vermedi mi sana ?
Gösterip elletmediler mi ?
Bakireyim deyip sürtüşmekten öte gitmediler mi ?
:salut:
Ya o değil de tiger, bu dönemde bukadar tecavüzcünün bırak ifşa edilmesine, saklanması, kayrılması ve de serbest bıraklımasına(en kötü ihtimalle hafif ceza alması) ne diyorsun ?=?
Bu soruyu çok ciddi sordum, iğneleme, laf çarpma felan maksadında değilim. Bu aralar bir türlü anlayamadığım bir durum bu.
Hz. Ali'nin; "Peki ya Allah varsa" cümlesi geldi aklıma. Ya varsa?
Kaldı ki bu tecavüz, taciz ve istismar olaylarının, haberlerinin saklanmaya çalışılması senin verdiğin cevapla da biraz çelişiyor gibi. Emin ol, şu anda evlerinde yaşayan birçok +40 yaşındaki insanın bu olaylardan haberi bile yok. Olsa bile haberlerde "tecavüz iddiası ile soruşturma başlatılan..." diye başlıklar okuyorlar. Yada tecavüze cinsel taciz deyip geçiştiriyorlar...