Evlenenler ne yapıyor ki..Genelleme yapmıyorum tabi ama kendini hazır hissetmeden evlenilmemeli bence...ben de bu yazıyı nette buldum,ne kadar yeridir bilmiyorum ama paylaşayım dedim
Okurken çok etkilendim vallaha...Allah kimseye böyle bir olay yaşatmasın...
Evliyken bir başkasına aşık olmak nedir biliyor musunuz?öncelikle çok pis bir durum, umarım kimsenin başına gelmez.. Özellikle eşinize saygı duyuyorsanız daha da kötü... Ama bazen kontrol edemiyorsunuz kendinizi. İlk defa başıma geldi bu durum. Yıllardır evliyim. Küçük bir çocuğum var. Eşimle bazı şeyler artık bitmişti, ama yine de iyi zaman geçirebiliyorduk. Sürekli birlikte zaman geçirebiliyorduk. Sonuçta eşim. Birlikte planlar yapıyor ve gelecek için çalışıyorduk. Çocuğumuzu büyütüyorduk. Sonra ne mi oldu.. Bir kadını beğendim. Sadece beğendim. Olabilir dedim. Birlikte zaman geçirmeye başladık . Tamamen masumca. Bir artniyet yok. İş sebebiyle sürekli aynı ortamdaydık zaten.sevdiğim kişi evli de değil... Bu masum ve zorunlu birliktelikten mutlu olmaya başladık. Birbirimizi iş yerinde daha fazla görmek için bahaneler uydurmaya başladık. müsait oldukça telefonda sohbetler ettik,yazdığımız mesajların haddi hesabı yoktu... Bir taraftan da kendi kendimize hep sorduk "Ben ne yapıyorum, neden bu insanla bu kadar zaman geçirmekten hoşlanıyorum" diye... Ama sorular sorular...hiç ardı arkası kesilmedi soruların. Birbirimize çok itiraf etmedik bu durumu, hatta bazen o bazen ben, bu görüşmeleri durdurmak istedik. Görüşmedik, telefonu elimize almadık, kendimizi frenlemeye çalıştık.. İş yerinde bir araya gelmemeye çalışdık. Sonra ne mi oldu... Bir gün dayanadamadık. Bir araya geldik. Çünkü sürekli bitik durumdaydık. Konuştuk, yanlış yapıyoruz dedik, insanlara haksızlık ediyoruz dedik, ama "bunu bitirmek lazım" diyemedik. Diyemezsiniz arkadaşlar, o kadar kolay değil. Ama ortada bir yanlışlık olduğunun da farkındasınız. Sadece çözüm yok. Bitirseniz de üzülceksiniz, bitirmeseniz de... Çocuk olmasa daha kolay belki. Ama çocuk, varsa, eşinizi sevmiyor bile olsanız zor bir karar. Ama işin garip tarafı, evliliğimizde aşk kalmamıştı, uzaklaşmıştık. Ama yine de büyük sorunlarımız yoktu hatta şu an hiç sorunumuz yok...dışardan görenler ne kadar mutlu bir çift sanıyor bizi ama mutluluk kaynağımı bilen bir kişi var sadece... Aşık olduğum kişinin durumu ise çok farklı ilk defa birine aşık olmuş ve o kişi benim,bana en büyük acı veren şey de bu belki,beni herşeyden çok seviyor ama bana sahip olamayacağını biliyor benimde ona tabi... Yani herşeyi bırakalım diyemiyordum çocuktan dolayı ki ben eşime de aşık olmuştum zamanında onun için neler yapmıştım da evlenmiştim ama aşk bitti şimdi ama yine de onu nasıl bırakabilirim ki,sanki bıraksam diğeriyle beraber olabilir miyim,benim için de onun içinde imkansız bir durum bu.... Birbirimizden de kopamıyoruz ... Zamana bıraktık, şimdi o zamanın içindeyiz. Bilmiyorum ne olacak...