25 € ye lazer kask :S

:mrgreen: sipariş verecektim..üye oldum ama etmedim eve gidince sipariş ederim dedim iyiki etmemişim ...:cherry:

Heheh duzeldı fıyatı 225 euro :) zaten ımkansızdı o fıyata ama solede bısı var sız sıparıs verdıgınızde o urunun fıyatı oydu ve sıstem otomatıkman o mıktarı cekmıstır karttan nasıl gondermıcekler merak edıyorum :)

Aynı karta geri yüklüyorlar. Daha önce başıma geldi...

Forrap arkadaş:queen:
Bendeniz o 25 € luk NAZİ kaskının linkini gördükten sonra yazmıştım o meşajı:queen:
Lazer i bilirim elbet:cat:
geçen sene mayoyu evde unutup da, marmaris merkezden UCUZ bir şort mayo ile denize atlayınca başıma neler geldiğini hatırladım dı:pale: O yüzden yazmıştım Kafamdan Çıkar diye:queen:
Vurguncu değiliz elbet. Ama ülkemizde üretilebilen ucuz, emniyetli, gerekli testleri yapılmış Kaskları da görmeliyiz. ZEUS girdi mesela bizim kask piyasasına, aldı götürdü. Aşağı kalan bir kask değil:cat: Fiyatları yarı yarıya. :cat:
Marka ya takmayalım, az emek sarfedelim, net te yazanların altınıo okuyalım. Sonuçta iyi ve ucuz olanı almak, tavsiye etmek motosiklet arkadaşlığı gereği:cat:
kazasız-belasız sürüşler dilerim. Ha bir de kazıklanmamış:queen:
sevgilerimle

sen niye bakıyon ki Mete Han:silent:
almışsın 700 € luk kaskı, hala mı mutlu değilsin:p

abi hanımda takip ediyor bak...valla okur aldım zanneder...ağzımın orta yerine...:p

bak gelmedim niyemi...para yoktu be abi...hadi beni idare ettiniz...eti senin kahvaltısı onunda...nereye kadar...mezarın sonu kötü...ayağımı yorgana göre uzatim ben bu ara...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
225 yazmışlar...5 i eksik geçmişler...Daha iyi reklam yapmak için.....Başarılı oldular...baksanıza bizden kaç kişi bakmıştır siteye....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sana malzeme lazım galiba.............:p

yok mete abi ya eksiklikleri gidereyim diye şey ettiğdim ben:p
bu arada malzeme derken kask filanmı yoksa konusma dalga gecmek anlamındamı malzeme:queen:

Sende şu kaskını değiştirsen artık.....Ne o bisiklet kaskı gibi....Kelebek gibi duruyo sende....:p

kaç yıldır bende o kanka be....kafama uyan yegane kasklardan biri...tencere kafalı iğrenc bi herifim zaten...:pale:valla dokundu laf be...çaktırmıyom ama üzüldüm...gece vakti başıma ağrı girdi...hadi iyi geceler...

yok abi ya aklına nerden geliyor boyle şeyler:):mrgreen:

hadi hadii...:piyi geceler...:wiinkk:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
kaç yıldır bende o kanka be....kafama uyan yegane kasklardan biri...tencere kafalı iğrenc bi herifim zaten...:pale:valla dokundu laf be...çaktırmıyom ama üzüldüm...gece vakti başıma ağrı girdi...hadi iyi geceler...

hadi hadii...:piyi geceler...:wiinkk:

Gerçekten iğrençmisin la.....:p:p:p Burdan iyi görünüyodun aslında....:p:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar