25/12/2011 Pazar Günü İzmit/Sekapark Çıkarması…..

Herkese günaydın arkadaşlar...
Gördüğüm karıyla katılım sanıyorum düşmeye başladı.. yeniden bir liste hazırlayalım..Katılıma bakalım..
Olmazsa başka zamana erteleyelim toplantımızı.. :)

1. k o r @ y

aslında hava koşulları uygun olacak gibi ama gsx rın arkasında oraya kadar gelmem :D
istanbul içi takılmayı düşünüyoruz :)
yoksa gelinirdi artık yaza doğru :)
hacı gsx in arkasında oraya kafar gelirsen, inşaatta çalışmaktan fazla yorulursun...
ist. içi takıl sen:)

ah benim kotu kaderim kursum var olmasaydi kesin gelirdim yarindan sonra havalar düzelior bir an önce tatiller gelse yaz gelse off offf hava iyi gezi iyi katilmak isterdim :pale:

ama tam net buluşma yeri falan saat buluşma noktasi yapmamişsiniz ki sanki katılan olur yine baya bi ne de olsa bir haftanin tutkusu var
gerekli bilgi verildi katılıma göre tam saat belilenebilirdi. Başlıktata da zaten belirttim.çay içmeye gidelim mi demiştim.. hava durumlarından dolayı çekimser kalan arkadaşlar oldu..ee zorla geleceksin falan denmez.. inşallah daha güel günlerde toplantı yaparız..yeter ki motorlar altımızda olsun :)liste tam oluşturulmaya başlandı derken kopmalar başladı.. e bu işlerde belirsizlik olursa sıkıntı olur.. 12,00 - 13,00 gibi buluşuruz sekaparkta demiştim..sonuç olarak bi belirsizlik söz konusu değil.. iyi forumlar diliyorum :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kızma Koray abi

bi kac saat önce bayındırlıkta sulu kar yagıyordu
yarın hava bulutluymus meteorolojıye gore
zemın kurursa motoru cıkartırım dıye dusunuyorum tabı duruma gore degısır

sanslı insansınız güzel bir sehir izmit ben askerliyi seymende yaptın sekaparkın karsısına aksam bir baska oluyor izmit geceleri bir gelirsen görüsürüz

sanslı insansınız güzel bir sehir izmit ben askerliyi seymende yaptın sekaparkın karsısına aksam bir baska oluyor izmit geceleri bir gelirsen görüsürüz

Komşum diye söylemiyorum, Türkiyeyi İzmit besler :) vergileri olsun ekonomiye kazandırdıkları olsun İstanbul'u sollamıştır çoktan, ama tek üzüldüğüm şey, böyle bir mega kentin takımının amatörde oynaması :(

hatay-mt ayıplıyor sizi :)

hamok.org üzerinden koordine olsakta MT kardeşliğine inanırım. Toplanamazsanız ayıp size. (nokta)

Hatay MT

Donuyoruz şu an :)

Arabayla geçtim oralardan, 2 motoru 1 arada görsem, Aha bunlar MT'ci diyip önünüzü kesecektim ama maaalesef kimsecikler yoktu :)

Outlet'in arka tarafında gezinen 2 Cross'çu gördüm ama korna selektör fayda etmedi, basıp gözden kayboldular :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar