25.02.2006 [Adana MT] Kadirli Gezisi

Merhaba

Arkadaşlar planda son dakika değişikliği oldu. Ressam arkadaşımız Kadirli'ye bizi davet etti. Ordaki motorcularda bizi beklemekte. Bizde yönümüzü o tarafa çeviriyoruz.

Buluşma Saati: 08:00

Hareket Saati: 08:15

Not: Hareket saatinde kesinlikle yola çıkılacaktır. Geç kalan arkadaşlar mevcut güzergahtan gruba katılabilir.
Lütfen herkes vaktinde gelsin.

Buluşma Yeri:
Ç.M.S.K - Süleyman Demirel Bulvarı

Rota: Otobandan Ceyhan'a geçilip ordan Kadirliye doğru yol alınacak. Sonra Mehmetli Barajı'na geçilecek.

Menzil: 120km civarı

Seyir: Yerine göre 30-100km/h arası

Yol Durumu: Temiz asfalt.

Hava durumu: Açık beklenmekte

Yemek:
Yemek Mehmetli Barajının yanındaki Alabalık lokantasında yenecektir.

Gezilecek Yerler: Mehmetli Barajı çevresi

Görüşmek üzere.

yolunuz acık olsun kardeslerım malum motor yok :pr: :pr: :pr: :pr: gelmıyorum :farao: :farao:

bende de motor var ama ben yokum. çok üzgünüm.
tam 4 pazar üstüste nöbetçiyim. martın son pazarı sizlerleyim ancak. bana sorulmadan nöbetler ayarlanmış. bir daha buna izin vermeyeceğim.

diğer günlerde gezmek için yanına arkadaş arayan olursa beni arayabilir. tlf: 0532 745 27 27

ali bu ne hız. elin değmişken sertaçla benim scooter larıda satsan. şaka bir yana çok iyi etmişsin kardeş.

abi gözneyemi gidicezz , yumurtalığamı gidicezzz yoksa kadirlitemi gidicez şaşırdık kaldık olmazsa bi araya gelelimde bi karar verelim diyorum hasan abicim ya :)

sevgili erhan hemde çok iyi fiyata sattım zarar minumum kardeş ama scotter piyasası malesef yokmuş üzgünüm elinize patladı sizin scotterler

Geziye bende geliyorum.Ceyhan otoban çıkışında bekliyor olacağım görüşmek üzere.

@lastromantic Üstat sizin grup racing ağırlıklı. Bizim motorlarla sizinkiler uyumlu gidemez. sizinde sürüş keyfiniz kaçar. Bence siz Gözne planınızdan vazgeçmeyin. Başka bir zaman büyük bir gezi planlar ona göre hareket ederiz üstat.

@cem01 sabah görüşürüz inşallah. Bu arada Ceyhan'da ki diğer arkadaşlardan ses çıkmıyor. Onlarla da bir görüş cem.

@lastromantic Üstat sizin grup racing ağırlıklı. Bizim motorlarla sizinkiler uyumlu gidemez. sizinde sürüş keyfiniz kaçar. Bence siz Gözne planınızdan vazgeçmeyin. Başka bir zaman büyük bir gezi planlar ona göre hareket ederiz üstat.

@cem01 sabah görüşürüz inşallah. Bu arada Ceyhan'da ki diğer arkadaşlardan ses çıkmıyor. Onlarla da bir görüş cem.

ne demek efendim gezi olurda katılmazmıyız akşam tam cevap yazacaktım internet gitti ceyhan gişelerinde bekliyor olacağız selamlar bu arada yeni mont aldım görmek isteyenlerin geziye katılması yeter

Daha yeni yeni kurtulduğum hastalığımdan dolayı bu geziye gelmemem iyi oalcak gibi.
iyi eğlenceler

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
başlığı 25.02.2006 [Adana MT] Kadir Gecesi olarak okudum , ne alakası var kadir gecesi gezmek gündüz niye gezmiyolar , ne zamandı kadir gecesi , ramazan ne zaman diye düşünürken ne kadar aptal olduğumu farkettim, biraz daha uyuyim bari :)
iyi geziler dilerim , ya bide adaminbiriyim diye bi arkadaşımız vardı göndersenize artık kendisini ankaraya alla alla :cherry:

geçen hafta hasan abiyi arayıp jübile gezimi yapacaktım fakat gezi olmadığı için jübilem elimde patladı :mrgreen:
jübilenin sebebine gelince motoru tek başıma aileden habersiz almıştım, çekirge olarak bi kaç kez sıçradım ama artık yakalattım :salut: şu anda iskenderun'da yatıyo zavallı motorum...
arada artçı olarak alırsınız beni di mi?:salut:

erhan abi ayda 50 ytl taksitle asya'nı bana satsana :wiinkk:

artık yoldasınız ama hepinize iyi geziler, eğlenceler :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar