yorumların hiç birini okumadım ve yazdığın yazıya çoğunlukla katılmıyorum. bilinçsiz olduktan sonra ölmek yada sakatlanmak için motosiklete bile ihtiyaç yok arkadaşlar. elinde bir kurşu kalem ile sağır olabilirsin yada balkondan düşüp bel altı yine gidebilir.
ahmet kardeşim üzgünüm ama yanlış düşünüyorsun. ben bugün motosikletimle yağmura yakalandığımda virajlarda hızımı nasıl ayarladıysam r1 ilede öyle ayarlarım.
hem senin gece 2 de 3 de ne işin var dışarıda? ben gece dışarı çıkmayı seven insanlara az yada çok serseri gözüyle bakarım.
hava kararmaya başladıktan sonra kesinlikle sabah olana kadar evde olmam gerekir, bu tamamen bana özel bir kural ve hep arkadaşlarımı geri çevirmişimdir.
ben genel olarak muafazakar bir yapıya sahibim. 16 senelik çakmağım var, 11 senelik arkadaşımın hediye ettiği küçük oyuncak tank var. demek istediğim sahip olduğum şeylerin kıymetini bilir ona göre kullanırım.
gece vakti şuurların azaldığı zaman oluyor ve bu zamanlarda hep evde olmalıyım.
ve emin ol bu konuyu sabah okusam farklı bir tutumum olurdu, belkide bu kadar gevezeliğimin sebebi gece vaktinin verdiği sarhoşluktan dolayı gevşek davranmamdır.
tekrar ediyorum yazdıklarına katılmıyorum. tecrübeli insanlarda kaza yapıyor, belkide derler ben usta olduğum halde kaza yaptım acemiler hiç bulaşmasın.
halbuki alakası yok, kaza yapma tamamen olasılıktır ve bu olasılığın olmama ihtimalide vardır ve sen bu küçük olasılığa denk gelmişsin malesef.
geçmiş olsun, konunu okuduktan sonra aklıma bu video geldi: