Şanslıymışsın, geçmiş olsun ...
Öncelikle tanıdığım ve motor üstünde ölen Murat kadayıfçıoğlu, Volkan acar, saadettin ve şu anda aklıma gelmeyen ama kazalarını çok iyi hatırladığım motorcu kardeşilerime Allahtan rahmet dileyerek yazıma başlayayım.Bu hafta sonu 31.11.2015 tarihinde karaköyde bir şantiyeye proje yardımı için gelip gidiyorum, burda ölen arkadaşım Murat Kadayıfçıoğlu nun iş yeri var, o aklıma gelmişken senin yazını gördüm , diğer arkadaşlarım da motor üstünde yaptıkları 1 sn lik anlık hata yüzünden kaza yapıp hayatlarının baharında bu diyardan göçtüler, öncelikle sana geçmiş olsun bu desem yoksa keşke ölseydin de bu sıkıntıları yaşamasaydınmı diyeceğim bilemedim, bu kelimeleri belki yolda birisine söylesen vaya başka bir olaydan dolayı senin yaşadığını yşayan birisine söylesem abes kaçar ama burda ben normal karşılıyorum.ÇÜNKÜ BEN HER GAZ SIKIŞIMDA sonunda ölüm olabileceğini sakat kalabileceğimi senin yaşadıklarını yaşayabileceğimi biliyorum; Belkide senin sayende burda bazı kardeşlerimizde bu yazdıklarımı okur ibret alır, Sanırım bu 18-25 yaş arası delikanlı yaşı dedikleri yaşlarda insanın kanı daha deli akıyor ve bazı şeyleri göremiyoruz, ben kaybedebileceklerimi düşünerek çok gaz sıkamamıyorum , önüm açık olacak fazla araç olmayacak o zaman 300 yapıştırıyorum , birlikte yol yaptığım bir arkadaşım bana abi sen neden viraja tam yatmıyorsun dedi bir gün dedimki o kadar yatırmaya gerek yok çünkü hızım dönmeye yeterli idi,Millete hava atmak için gereksiz riskler almayacaksın , ekipmanların her zaman tam olacak, Eğitim çok önemli gerekli motor eğitimlerini alacaksın,motorunu iyi bileceksin, yolu iyi takip edeceksin ,motora sadece motora binmek için bineceksin, ben motorda hiç müzük dinlemedim daha şimdiye kadar bana eksoz sesi müzik sesi geliyor çünkü, kafa dağıtmak istiyorsan kafan gerçekten dağılır motorsiklet te özellikle süpersport motorlarda bu çok acımazız olabiliyor, en sonunda da diyeceksin tevekkeltü allah ya bismillah diyip basacaksın marşa.