24 model cb125f 34.000 kilometre kullanıcı deneyimi

Motosikleti
Cb125f
Öncelikle Herkese selamlar cb 125f motorumla 34 bin kilometre yaptım
Tecrübelerimle başlamak istiyorum
Bu ilk motorun o yüzden ben diyeyim 25 Siz de yine 30 kere düşmüşümdür 2 kere de feci kaza yaptım ona rağmen motorun yürüründe hiçbir sıkıntı yok ama en iyi durumda olan grenajda bile bir karış çizik var. Motora bu zamana kadar 3000 kilometrede yağ 6000 kilometrede yağ filtresi 2 kerehava filtresi,ön balata ve arka lastiği değiştirdim yani bence arka lastiğin 15.000 kilometre daha ömrü vardı ama ben bir keresinde lastik patlakken orta ayaklığı almadım lastiğe yük bindi orada lastik çatlama yaptı o yüzden o çatlak açıldı diye Ben de lastiği değiştirmek zorunda kaldım
Yedek parçası yok denecek kadar az ve pahalı tutulmamış bir motor yani şu an liste fiyatı 140.000 TL, 140.000 TL ile sıfır kilometre pCX bulunan yerde bunun tutulmaması çok normal yani bu motoru almak için hiçbir neden yokmuş ben maalesef bunun farkına vardığımda 15.000 kilometreyi geçmişti 😅 yaz kış fark etmez asfaltta minnacık su birikintisi olsun sana gusül aldırır yani velhasılıkelam ben yılın başında 110.000 TL'ye aldım o zamanlar sıfır ayarında 1000 kilometreyi geçmemiş pcx'i de o fiyata bulabiliyordun yani Özellikle motordan memnun cB 125f kullanıcılarını konuya bekliyorum

Motosikleti
Cb125f
1.6-2 litre yakıyor ama aynı fiyatta kardeşime de tvs apache rtr 200 alınca neye para verdiğimizi Az buçuk anladık

Biz gidelim. Arkadaş cbf 125 kullanıcılarını bekliyormuş. :D

Bu arada ben de kullandım bu motoru. Birkaç yüz metre. Gerçekten bisiklet gibi bir motor.

Ne istiyorsunuz şu motordan yaa ne istiyorsunuz, ne alıp veremediğiniz var güzelim cb125f den :). Yazın bu motorla 5.000 km uzun yol yaptım bana mısın demedi. Tamam kamyon arkasında gitmek bazen bıktırıyor eyvallah, sıcak havalarda devirden düşüyor iyice eyvallah, 3.000 km de zırt pırt bakım yaptırmak gerekiyor eyvallah, depo kapağı elde kalıyor, eyvallah, abs filan zaten yok eyvallah, arka fren yok gibi eyvallah, süspansiyon tam cacık eyvallah, alet ciğersiz 100 ü görmek zaten imkansız ona da eyvallah ama çok keyifli alet be kardeşim .Kuş kadar hafif alet bi kere, motorlu bisiklet bildiğin. Kuma girdin saplandın mı, kaldır çek kenara yola devam. Yol bozukmuş, taşlıymış hiç farketmez, gider bu alet. Lastikler dubleks, büyük lüks, Africa twin de bile yok bu lüks yahu. Ve en önemlisi, yakıt abicim yakıt. 2 litreyle yani 110 tl ile 100 km yol yapmak nedir yahu, hakaret resmen diğer motorlara. 5000 km yol git sen, cebinden 5.500 tl çıksın sadece iyi mi. Kısaca dostlar, havalı adamın işi değil bu alet, keyif erbabının işi. Hem kendisi ucuz hem yürütmesi, daha nolsun yahu.

Ne istiyorsunuz şu motordan yaa ne istiyorsunuz, ne alıp veremediğiniz var güzelim cb125f den :). Yazın bu motorla 5.000 km uzun yol yaptım bana mısın demedi. Tamam kamyon arkasında gitmek bazen bıktırıyor eyvallah, sıcak havalarda devirden düşüyor iyice eyvallah, 3.000 km de zırt pırt bakım yaptırmak gerekiyor eyvallah, depo kapağı elde kalıyor, eyvallah, abs filan zaten yok eyvallah, arka fren yok gibi eyvallah, süspansiyon tam cacık eyvallah, alet ciğersiz 100 ü görmek zaten imkansız ona da eyvallah ama çok keyifli alet be kardeşim .Kuş kadar hafif alet bi kere, motorlu bisiklet bildiğin. Kuma girdin saplandın mı, kaldır çek kenara yola devam. Yol bozukmuş, taşlıymış hiç farketmez, gider bu alet. Lastikler dubleks, büyük lüks, Africa twin de bile yok bu lüks yahu. Ve en önemlisi, yakıt abicim yakıt. 2 litreyle yani 110 tl ile 100 km yol yapmak nedir yahu, hakaret resmen diğer motorlara. 5000 km yol git sen, cebinden 5.500 tl çıksın sadece iyi mi. Kısaca dostlar, havalı adamın işi değil bu alet, keyif erbabının işi. Hem kendisi ucuz hem yürütmesi, daha nolsun yahu.
Benim Ncde de depo kapağı elde kalıyor. Bi düzeltemediler şunu.

• Haha
Tepkiler: F54

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar