...(24 KASIM) ELİ ÖPÜLESİ ÖĞRETMENLERİMİZE SEVGİLER...

24 kasım vesilesi ile tüm öğretmenlerimizin ellerinden öperim...ilköğretim...lise...teknik öğretmenler...branş öğretmenleri...üniversitedekiş öğretim üyesi hocalarımız...dershane öğretmenleri...anaokulu öğretmenleri ve aklıma gelen ne kadar eğitimci varsa hepsini saygı ve sevgiyle selamlarım...havuz hocamız yasin abi ve düzceli hocam sereye abimizinde ellerinden öperim...yılda bir günde olsa kalbimizde hep yeriniz var...

şu söz çok hoşuma gider...

BİR HARF ÖĞRETENİN KIRK YIL KÖLESİ OLURUM...(Hz.Ali)

Öğretmen

Sevgi yuvasına bende alıştım
Bilgi öğrenmeye yöndür öğretmen
Öğretmenle ilk okulda tanıştım
Okul öğrenciye öndür öğretmen

Okul öğrencinin temel yuvası
Öğretmen çocuğun ana babası
Öğrenciye katar ilim mayası
Ana baba gibi candır öğretmen

Öğretmenim tutar benim elimi
Bülbül gibi konuşturur dilimi
Fidan yetiştirir sever gülünü
Aydınlık ziyası nurdur öğretmen

Öğretmenler cehaletle savaşır
Gece gündüz durmaz candan çalışır
Dertlerime ortak olur paylaşır
Damarda dolaşan kandır öğretmen

Öğretmendir insanlığı öğreten
Birlik beraberlik fikir üreten
Bilim makamını sensin yöneten
Cehalete karşı surdur öğretmen

(googledan alıntı)

Mete'ciğim, el öpenlerin çok olsun.
24 Kasımda bizleri unutmadan günümüze münhasıran topic açtığın, hassasiyet gösterdiğin,
onurlandırdığın için çok teşekkür ediyorum sana.

Ne mutlu senin öğretmenlerine, seni yetiştirenlere, sevgili anne-babana, büyüklerine...

Tüm öğretmenlerin ellerinden öperim.
Öğretmenler gününüz kutlu olsun. :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
üstümde emeği dünya olan öğretmenlerime :rendeer: :rendeer:

bütün kır çiçekleri sizinle ... yüreklerinize ve akıllarınıza hep ihtiyacımız var :rendeer:

sereye' Alıntı:
Mete'ciğim, el öpenlerin çok olsun.
24 Kasımda bizleri unutmadan günümüze münhasıran topic açtığın, hassasiyet gösterdiğin,
onurlandırdığın için çok teşekkür ediyorum sana.

Ne mutlu senin öğretmenlerine, seni yetiştirenlere, sevgili anne-babana, büyüklerine...

sayın hocam valla öteki sitede biscüit yasin abi topiç açınca aklıma geldi...yoksa öğretmenler günü falan benim neyime biliyon...okuldan mezun olalı 11 yıl olmuş artık...hocalarımdan birini yolda görsem selam bile vermem... :queen:

ccbbdd valla pardon abi...önemli bir detay...

Ben de canı gönülde kutlarım, canım öğretmenlerimiz, siz olmasaydınız naapardık... :rendeer:

tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. :rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
arkadaşlar bir hocanızı arayabiliyosanız arayın ben aradım konuşurken ağladı tek sen hatırladın diye telefonu kapadım bende ağladım bizi bu günlere getiren insanlara çok şey borçluyuz bir alo neki

:cat: bende tüm öğretmenlerin öğretmenler günün kutluyorum unutmayın bu eli öpülesi insanlar az maaşla geçimini sağlayarak sağlıklı ve bilinçli nesiller yetiştirmek için çabalıyor :rendeer:

peki aramızdan kaç kişi ilkokul öğretmeninin adını hatırlıo bakiimmm

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yerlerini bende bilsem
bende gitsem ilkokul öğretmenimin hele
kimse sevmezdi sınıfta beni :silent: :salut:
bi tek öğretmenim severdi
inektim biraz
3 haftada kırmızı kurdele almıştım :queen: :flower:

bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

zeki çelik ilkokul3-4-5 sınıf öğretmenim küçükçekmecede kendisi...

cebide 532 455 00 86...heheheheh

ben vefalı bir öğrenciyim...cep nosunu niye verdim anlamadım...irtibat halindeyim kendisiyle...canım hocam ya...bir tane kendisi... :p

İlkokuldaydım Öğretmeni'me çiçek vermek istedim. Evimizin arkasında o zamanlar bir arsa vardı. Tam ortasında bir akasya ağacı çok güzel kokardı beyaz çiçekleri ve ballıydı bizde diplerini yalardık :queen: Çok severdik bu tadı.

O gün hergün yaptığımız gibi yine ağaçtan çiçek salkımlarını döktük. Hatta atılan bir taşla bizim evin camı da kırıldı. Sonra topladığımız o güzel kokulu beyaz akasya çiçeklerini öğretmenlerimize götürdük. Ve sevgimizi paylaştık.

Bu hikayeyi neden anlattım ona geleyim. Bir çocuk için oyun, şeker en önemli şeydir. Bir çocuktan kendi isteğiyle sahip olduğu tek şekerini birine vermesini bekleyemezsiniz. Öğretmen sevgisi o kadar üstün bir sevgiymiş ki. Biz o gün bütün çiçekleri sadece öğretmenlerimizi mutlu etmek için toplamıştık.

İnsanların en değerli varlıkları çocukları. En değerli varlıklarının değer verdiği. Çocuklarımızı teslim ettiğimiz. Öğretmenlerimizde bu değeri hakeden kişilerdir.

Öğretmenler gününüz kutlu olsun. :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar