24 Ağustos 2008 Bursa- Erdek Gezisi

güzel fotoğraflar...

emeğinize ve tekerinize sağlık... birde yazı olsaydı...

yazı geliyor daha yapamadım :)

aslında geziye 23 ağustos' ta tek başıma çıktım. bu geziye çıkma kararını da yaz okulunu bitirirken aldım ve dedim ki, picasso yürü olum, neden duruyosun ki burada?

Cuma akşamı çantamı hazırladım, cumartesi yola çıktım. Allah'tan hiçbir aksilik gelmedi başıma, herşey rast gitti. Tek kişilik çadırım, yastığım, fotograf makinem, birkaç parça yiyecek ve içecek, 2-3 tane ledli fener, müzik çalar, denize girme maksadında oldugum için havlu deniz şortu vs. aldım yanıma.

Hiçbir plan yapmadan çıkan yolculukta yaklaşık 300 km yol yaptım, kapıdağ yarımadasını da tamamen gezdim. Fotoğraflar için de üzgünüm pek beceremedim yüklemeyi.. Buarada kasksız ya da koruyucu ekipmansız olmam sürekli durmuş vaziyette olmamdan kaynaklanıyor :)

Bursa Görükle'den hareket ettim, Karacabey----> Bandırma -----> Erdek-----> Ocaklar (Çadırımda tek gece konaklama) ----> Kapıdağ Yarımadası etrafı ----> Bandırma'da benzinlikte mola -----> geri dönüş Bursa

Fotoğraflar upload edilirken karışıklık oldu, onun için sıralı değiller. Bunun için de ayrıyeten üzgünüm..

Son düzenleme:
güzel rota olmuş. önümüzdeki sezon yine yapalım birlikte aynı rotayı hatta tüm bursa mt olarak..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
plakan cok hoş :D

Harika fotolar Erdem,içimizi ısıttı bu soğuklarda(senden sıcak olmasın),Rıfat haklı kesinlikle Bursa Mt olarak ayarlamalısın bu geziden 1 adet,ilk yazın güneş ışıkları vurmaya başladığında...

Harika fotolar Erdem,içimizi ısıttı bu soğuklarda(senden sıcak olmasın),Rıfat haklı kesinlikle Bursa Mt olarak ayarlamalısın bu geziden 1 adet,ilk yazın güneş ışıkları vurmaya başladığında...

sayın hocam büyük bir zevkle tabiki de ayarlarız hep beraber gideriz. diğer şehirlerden motorseverleri de aramızda görürsek ne ala..

güzel bir gezi yapmışsın.ama resimleri daha büyük boyutta yüklesen tadına doyulmazdı bence.çok güzel manzaralar var:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geç bir resimleme olmuş...Yaklaşık 4 ay.... Ama geç te olsa paylaşım için teşekkürler... :rendeer: Tekerine sağlık....

erdem abi 10 numara gezi yapmışın yaza aynısı yapcaz zaten bursa mt olarak o yüzden fazla kıskanmadım :p :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel gezmişsin tek başına,hoş manzaralar var tekerine sağlık emeğine sağlık

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar