Kocaeli İl Temsilcisi
- Konu Yazar
Güzel olacağa benziyor.
Nasipse bende katılacağım...
Böyle güzel ortam kaçmaz..
uğur ben bir şey söylüyorsam onun ardında muhakkak olması gerekenin üzerinde bir oluşum vardır :cherry: ama bakma sizleri fazla umutlandırmıyorum her zaman en kötü durum senaryosunu göz önüne alaraktan ses etmiyorum ama kampın bitişinde şayet düşündüğüm şeyler kısmet olursa oradan ilik gibi kuş gibi haiflemiş olarak döneceğinizin sinyallerinide bu yazıyla vermeliyim
ayrıca sizler yani, gelecek olan arkadaşlar ekipmanlarını hazırlarken her zaman +1 olarak hazırlasınlar paylaşmak için :cherry: zira ben bir gün önceden motorumu semerleyip hazır edeceğim ve yoğun bir temponun ardından gece 1 gibi yanınıza geleceğim ondan dolayı unuttuğum şeyler olabilir o açıdan
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:43 ----------
ancak Hafta sonu ordayiz oda sikinti olmazsa benim duldul sorun cikarmaz yine ins![]()
veyselim kafana takma motorunu sen atla gel tabi bakımını yap olmadı karamürselde bırakır otobüsle dönersin gereken neyse hallolur ben getiririm yada sen gelir alırsın motorunu istanbuldan buraya geleceksin motorun bozulacak ...... öyle bir şey yok :cherry:
o motorun canına okurum olmadı okuturum rahat ol
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:48 ----------
1-piyanist_irf:thumleft:
2-f54
3-egelim43:sunny:
4-uğurAk:cyclopsan
5-fat290:mrgreen:
aga çaydanlık son haftaya kalsın olmadı ben alırım bi tane zaten her daim balığa gidiyorum mana ile bi çaydanlık sahibi olurum:cherry:
ateşte yansada fark etmez zaten balık çaydanlığı olacak kendileril:
fatih kesin konuşamıyorum lakin semaver bir arkadaşta vardı ondan alabilirsem çaydanlığa gerek kalmaz hepimize yeter haberleşiriz
ayrıca tatlı su ve sazan takımlarımıda alacağım 8-10 tane takım var biraz preslenmiş küsbe yetecek kadar malzeme 2 adet kamış vs. olta takımlarını alabilirsin