gönlüm sizinle irfan abi. gidin tabi. Yok o dediklerim. Ben sizden önce gidip keşif yaptım. Ayu mayu çıkmaz korkmayın :cat:
Acayip gelesim var.
senide bekleriz ruhu genç bedeni orta yaşlarda olan abicim:bestmt:
bensiz olur mu abi zaten ilk kez yüz yüze tanışma fırsatım olacak abilerle inş.
adem abi kızsın sana tabi baksana gidenleride engelliyorsun![]()
Kapım size her zaman sonuna kadar açıktır abim. Amma velakin geceleri beni evde bulamayabilirsin habersiz gelirsen. Gece çalışıyom biliyosun.adem geçen buradan antalyaya yerleşmiş bir arkadaşla konuşuyorduk laf lafı açtı , aslında zamanım olsa bende benim motorla o taraflara gitmeyi düşündüğümü söyledim , motor camiasından olmayan ve motosiklettten çakmayan arkadaşım alaylı alaylı güldü len kalırsın yollarda şişer kalır antalya yolları virajlı hava sıcak vs.. dalga geçip güldüüü
bir zoruma gitti sorma :salut: ulen zaman bulursam bir gün basıp geleceğim o taraflara açacağım gps i tapa gaz vuracam kendimi yollarahani diyorum hiç beklemediğin bir anda, belki gecenin bir vakti, belki şafak sökerken belkide işinin, tam ortasında kapını çalmayacağım , tekmeyle bödösleme dalacağım habarın ola :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:25 ----------
eyüp bu ortam sensiz olmaz demeyecem şekerim sen olmazsan harbiden olmaz ayarla işleri zaman var daha yoksa davetiyemi göndereyim gurban![]()
:S : fatih sopalık adamsın sen beni ziyaret etme tamam mı...
fatih ciddimisin kardeşim buraya gelme konusunda ? uzunca bir yolun var !
Fatih cuma çık yola geleceksen :cat: gelirsin bizde dinlenirsin c.tesi sabah erkenden beraber çıkarız yola :cat:abi senide ziyaret edecem allah ın izniyle merak etme
evet irfan abi allah nasip ederse gelmeyi düşünüyorum ben uzun yolların adamıyım bilen bilir![]()
Demin haber aldım süpürgesi ile beraber düşmüş Bodrum yollarına kaç Adem kaaaaçççç :cherry:irfan abim akşam gelince mt ye beni dövecek zaten. :queen:
Fatih cuma çık yola geleceksen :cat: gelirsin bizde dinlenirsin c.tesi sabah erkenden beraber çıkarız yola :cat:
abi neden dalga geçeyim ki koskoca ibrahim abimle konuyu bulduğuna ben senden daha çok sevindim onu söylemek istedim yani:mrgreen:Len Fati,dalga geçme ülem.Bu gün sen aradığında biliyosun uyuyodum,bu sene orucu hep uykuya tutturmaya alıştık ya.Senle konuştuktan sonra da uyku tutmadı ben de bu arada bi Adapazarı yapıp geldim.
Saat şu saat,açlık ve sigarasızlık başa vurmuş,uykusuzlukta birleşince:jocolor::jocolor::jocolor:,:rendeer:.
Anlaşıldı,iftar yaklaştı ben istirahate kaçar.Hadi byeee.
İllede 26 sı yaptırcan diye bi kural yok Fatihçim erken yaptırıver muayeneyi :cat: son güne bırakma benceabi zaten öyle yapmayı düşünüyorum ancak cuma öğlen çıkabilirim yola yada öğleye doğru sebebi cuma sabahı vizeyi yaptırmayı düşünüyorum 26 sı bitiyor çünkü oda hafta sonuna geldiğinden pazartesi cezaya biner![]()