24-25-26 Ağustosta , kamp yapıyoruz katılmak isteyenler buyursunlar :)

Organizasyon süper katılmayı çok isterim lakin şimdiden hiç bişi diyemiyorum. Belki günlük olarak aranıza katılabilirim. Hele o günler gelsinde .

F54

irfan ben gelmeden böyle bir şey yapıyorsun ya botcun köft +pide+ artı küdret narı birde bu kapm alanına götürmek olarak sabitlendi...
yiğidim sen gelince de bi gece ömer li de sabahlarız gezdiririz sazanları merak etme sen:cat:

---------- Post added at 20:05 ---------- Previous post was at 20:02 ----------

Bizim gruptan daha güzel bir gezi planı çıkmazsa, F54'ü kulağından tuttuğum gibi sizin yanınıza gelebilirim.
Gelemezsemde size şimdiden iyi eğlenceler. :cat:
len oğlum hep motorla geziyon zati gel iznikte balık mangal yapacağız motorla gezmekten daha zevkli olacak demedi deme sonra:cherry:

yiğidim sen gelince de bi gece ömer li de sabahlarız gezdiririz sazanları merak etme sen:cat:

len oğlum hep motorla geziyon zati gel iznikte balık mangal yapacağız motorla gezmekten daha zevkli olacak demedi deme sonra:cherry:

sen gel sorun değil her türlü ghideriz sorun değil... zaten planlarım var.. gezmek tozmak eylenmek....

abi motorasuko derin uykuya geçmiş du bakalım konuyu dağattım yarın bi haber çıkar bizden 5 günlük olamasa 1 geceliğine hafta sonluğuna kesin geliriz abi uğur falan uyar büyük ihtimal. Mezit abide dünden razı gibi bakalım beklemedeyiz..
büyük bir ihtimal katılacam sanırım hafta sonu detayları konuşuruz şimdi acelem var çıkmam gerek:mrgreen:

büyük bir ihtimal katılacam sanırım hafta sonu detayları konuşuruz şimdi acelem var çıkmam gerek:mrgreen:

gezin bakalım bensiz.... bunların acısını çıkaracağım yalovaya gelip.. yemekleriş yeyip hesabı size ödetcem.. 46 lık kappayıda yemeklerle dolduracağım...

geceleri ak sakallı bi dede geziyomuş orlarda. Eli bastonlu.:sunny: hele bide kırım kango kanamalı ateşi kenesi varmışki hiç sormayın. Sürüynen geziyolarmış :santa:

Kocaeli İl Temsilcisi
irfan ben gelmeden böyle bir şey yapıyorsun ya botcun köft +pide+ artı küdret narı birde bu kapm alanına götürmek olarak sabitlendi...

ramazanım kudret narı olayını araştırdım unuttuğumu sanma lakin yoğunluktan sana haber edemedim kardeşim burada bolca var ve bal ile karıştırıp bir müddet bekledikten sonra o karışımı yiyorsun , mideye oldukça faydaları olduğunu öğrendim , ve bildiğimiz standart kavanozlarda satılıyor ama biraz daha araştırıp miktarına karar verelim olmadı 3-5 kavanoz alırız :)

senin canın sağ olsun bilader pide , börek çörek sorun değil daha bu akşam raphee görklem ve haydar bıçak-ismail yanımdaydılar pidelerin nasıl olduğunu onlara sorarsın :cherry: :p

valla bende yeni geldim turşumsu bir vaziyetteyim :)

---------- Mesajlar birleştirildi 12-08-2012 - 00:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11-08-2012 23:58 ----------

Daha geçen gün transalple inegöl-yenişehir-iznik-boyalıcadan karamürsel yaptım.Yol çok keyifliydi.Yalova-Gemlik'ten geri dönüş yaptım.İrfan senin mekan nerdeydi karamürsel'de.Bi gün yolum düşerse pideni yemek için uğramak isterim.

Kampınıza günü birlik de olsa katılmak isterdim ancak 22'sinde yazlığa gideceğimden katılamam malesef.Artık motorculuğun yanına kampçılık , balıkçılık da eklemem lazım.Belki sizlerden bişeyler öğrenirdim.Bu arada yolun bizim taraflara düşerse Uludağ'ın eteklerinde de gezilecek çok yer var.Kılavuzluk edebilirim.

tabiki her zaman beklerim yalnız pide olayı için ramazan birtmeden gelmen gerekli ramazandan sonra pide olayı sona ermekte , anahtar kelime şu :) karamürsel- balık adası - adalı ekmek fırını :)

her zaman beklerim başım gözüm üzerine :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------

fatih ben millet gaza gelmesin deyii bottan tekneden bahsetmedim birde benim yerime şu adem adamına olm bak git diyerek 12 dikişlik bir çatlak aç kafasına süpürgeyle :cherry:

ortalığı fişfişliliyor , en sonunda ben baskın yapacağımda çok uzak yauuu :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------

geceleri ak sakallı bi dede geziyomuş orlarda. Eli bastonlu.:sunny: hele bide kırım kango kanamalı ateşi kenesi varmışki hiç sormayın. Sürüynen geziyolarmış :santa:

:cherry: :cherry:

gönlüm sizinle irfan abi. gidin tabi. Yok o dediklerim. Ben sizden önce gidip keşif yaptım. Ayu mayu çıkmaz korkmayın :cat:

F54

len adem orda ben olacağım az buçuk berberlik var keserim ben o sakalları sen tasa etme bunları kendine:p

ne irfan abi benmi yanlış gördüm yoksa orda tekne bot falan gibi birşeyler mi yazıyordu sankim:pl:
adem akıllı ol yararım kafanı hee:mrgreen:

F54

senide bekleriz ruhu genç bedeni orta yaşlarda olan abicim:bestmt:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar