- Konu Yazar
Mustafa Kemal ATATÜRK'ün hayal ettiği, Türk Halkı'nın hak ettiği ve çocukların sömürülmediği bir Türkiye dileğiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.
http://youtu.be/JfsC4cOuTyI
Çocuk işçi'de Avrupa'da birinci,
Çocuk gelin'de ikinci,
Tutuklu çocuk'da üçüncüyüz.
vurulan, dövülen,terörist ilan edilen, öldürülen, kaybedilen, tecavüz edilen
Yarın #23Nisan hep utançla doluyor insan!..........
not: kusura bakmayın arkadaşlar amacım konuyu provake etmek değil sadece ufak bir sitemdir
ah tayfurum ah..
başlıcak şimdi forum![]()
Süriyede,Filistinde,Mısırda,Arakanda çocuklar gülemiyorsa,
ben bugüne çocuk bayramı diyemem...
ulusal egemenlik ve çocuk bayramı.
milli bir bayram.
yurtta sulh, cihanda sulh
önce millet sonra insanlık.
yani bizim milletin kıçı başı açık, karnı aç iken, milyonlarca "eero" mısıra, suriyeye, filistine yardım yapmaktan öncesi, kendi sorunlarımızı halledebilsek. suriyelileri hastanelerin kapısı ardına kadar açıkken (türkiyede) geçen hafta hastaneye gittim, sosyal güvencen yok dediler, sana bakamıyoruz dediler.komik. bu ülkede doğmuşum, yaşamışım, çalışmışım. elin suriyelisi hoop güm
hiç hümanist olamayacağım kusura bakmayın.
ulusal egemenlik ve çocuk bayramı.
milli bir bayram.
yurtta sulh, cihanda sulh
önce millet sonra insanlık.
yani bizim milletin kıçı başı açık, karnı aç iken, milyonlarca "eero" mısıra, suriyeye, filistine yardım yapmaktan öncesi, kendi sorunlarımızı halledebilsek. suriyelileri hastanelerin kapısı ardına kadar açıkken (türkiyede) geçen hafta hastaneye gittim, sosyal güvencen yok dediler, sana bakamıyoruz dediler.komik. bu ülkede doğmuşum, yaşamışım, çalışmışım. elin suriyelisi hoop güm
Sen yazmasan ben yazacaktim
TÜRK ÇOCUKLARININ bayramı 23 nisan.
ulusal yani bizim milletin kıçı başı açık, karnı aç iken, milyonlarca "eero" mısıra, suriyeye, filistine yardım yapmaktan öncesi, kendi sorunlarımızı halledebilsek. suriyelileri hastanelerin kapısı ardına kadar açıkken (türkiyede) geçen hafta hastaneye gittim, sosyal güvencen yok dediler, sana bakamıyoruz dediler.komik. bu ülkede doğmuşum, yaşamışım, çalışmışım. elin suriyelisi hoop güm
Süriyede,Filistinde,Mısırda,Arakanda çocuklar gülemiyorsa,
ben bugüne çocuk bayramı diyemem...
kardeş artık Suriyeli olmak moda, kirli sakal bırakıcan, bulabilirsen yüzüne siyah is sürücen, kısaca biraz pis perişan görünmen gerekiyor, otobüs/hastane vb devlete/belediyelere ait yerler için poşuyu kafana takıcan, el habibi men sıyriye diyecen, geçecen, o kadar basit ...
karnınız tok sırtınız pek...
acaba o durumda olsaydınızda sizin için böyle konusulsaydı ne düşünür ne hissederdiniz...
ben ki zaten çocuklardan bahsediyorum..çocuk her yerde çocuk...nasıl bi kininiz varsa...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------
http://i.hizliresim.com/ml5Lj2.jpg
bak bu da çocuk...sadece çocuk.