23 Nisan Tatili (23-26 Nisan) Tur Önerisi

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Selamlar,

23-26 Nisan arasında 1 veya 2 gecelik tur planlıyorum. Akdeniz ve İzmir kıyılarını büyük oranda gezdim, bu sefer aklımda Köyceğiz ve Datça tarafları var. O bölgenin yolları benim için yeni, hem keşif hem de keyifli bir tur olur diye düşünüyorum.

Birkaç konu hakkında deneyimli arkadaşların önerilerini almak isterim:
Çıkış noktam Antalya olacak. Köyceğiz - Datça'yı 2 geceye yaymak mı mantıklı, yoksa birini seçip 1 gecelik mi gitmeli?

Köyceğiz - Dalyan - Datça hattında yollar nasıl?

Gökova kıyı yolu deneyimleyen var mı, güncel durum nasıl?

Köyceğiz veya Datça çevresinde motosikletle girilebilen, güzel bir kamp alanı önerir misiniz? Denize yakın olması tercihim.

Nisan sonunda havalar henüz tam ısınmadığı için yüksek kesimlerden uzak durmayı düşünüyorum. Siz bu konuda ne düşünürsünüz?

Sizin başka önerileriniz varsa alabilirim. Antik kent gezisi yapmayı da severim. Uşak Frig vadisi de aklımda var. Onunla ilgili de tecrübesi olan varsa alabilirim

Motosikleti
HONDA FORZA 250
marmaris-datça yolunda marmaristen çıkıp değirmenyanına gelene kadar asfalt biraz bozuk, yollar virajlı ve eğimli. değirmenyanından sonra yine datça yolu üzerinde hisarönünde çubucak orman kampı var oraya bakabilirsiniz. hisarönünden sonra da yollar virajlı ama asfalt güzel. antik kent gezme isteğiniz varsa aydına da uğrayabilirsiniz.

Motosikleti
Cruiser
Merhaba,
Çok güzel rota, cennet oralar.
Benim önerim eğer daha önce görmediysen rotanı bozmadan, Göcek, kelebekler Vadisi(yukarıdan Fethiye ve ölüdenizi görmek harika)Özellikle de Faralyadan kelebekler vadisine giden yol en sevdiğim yollardan birisi. Akyaka, Bir de eski Datça, yeni Datçaya giderken sağında kalacak oraya 1-2 saat ayırabilirsin onun haricinde yazdığım yerlerden bilmediğin varsa bir araştırıp göz atabilirsin hepsi de benim bayıldığım yerler ama senin göz atıp ne kadar süre ayıracağını karar vermende fayda var. Şimdiden iyi sürüşler ☺️

Bu mevsimde göller gölgesi turu güzel olur. Antalya-Beyşehir-Eğirdir-Ağlasun-Salda gölü-Denizli-Kaş-Antalya. Bol bol antik kent ve göllerin olduğu, kamp alanı sıkıntısı olmayan bir rota

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar