23 Nisan Adana Ç.M.S.K. Karaisalı - Eğner - Adana Gezisi

vallaha süper.bizim mersinde böyle yok yani.bu arada.can abi yazımı okursa tarsus off-road da yanlarındaydım.

bu arada büyük bir organizasyon var adana-mersin-tarsus adına.yetkililer bana ulaşırsa özelden sevinirim.

vallaha süper.bizim mersinde böyle yok yani.bu arada.can abi yazımı okursa tarsus off-road da yanlarındaydım.

bu arada büyük bir organizasyon var adana-mersin-tarsus adına.yetkililer bana ulaşırsa özelden sevinirim.

Son düzenleme:
ekip cumartesi boğsak tayız,hasanım moderatörüm istediğin motor olsun,aha benim motır boş kullan sonra geri bırak yerine takometre ne yazdıysa iki katını alırım:queen: şakkkaaaa tükan senin ciğerim

kılıçbalığı' Alıntı:
Selam dostlarrr
çok güzel bir gündü ve çok sıcakkkkk:)
Hem havadan hem dostlarla birlikte olmakatan herşey çok sıcaktı
İZMİR MT SİZE SÜPRİZİM VAR DEMİŞTİMMMMMMM
İşte bakın bakalım

Siz gelmeseniz de biz sizi burda hissettik ve o güzelimm AYYILDIZIN yanında yer verdik sizlere kendinize iyi bakın sevgili motorcu ruhu olan dostlar:)

olmaz böyle bir şey.
inanın gözlerim doldu ve inanın ne yazacağımı bilemiyorum. hepinize ayrı ayrı sonsuz teşekkürlerimizi yolluyor ve hepinizin gözlerinden öpüyorum. hala şoktayım çok çok çok sağolun gönül dostları bizleri ihya ettiniz ve şuna emin olun ki izmir mt. sizleri çok seviyor.
sağlık ve şans sizlerle olsun, sağlıcakla kalın.

Bizi onurlandırdınız..Ne diyeceğimi bilemiyorum.İşte karşılıksız dostluk örneği..İşte gönül dostluğu..
Bir kıvılcım düşmüş MT ye büyümüş yavaş yavaş..İzmirde kor olmuş,ulaşmış Adanaya..bir bakacaksınız ki volkan olmuş sarmış bu dostluk tüm MT İllerine..harikasın iyi ki varsın canım Adana..herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi bir borç bilirim..sonsuz sevgi ve saygılarımla..:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Abi bence sen önden git çünkü sen biraz yavaş kalıyon. Ben sana her halukarda yetişirim :queen: :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
kılıçbalığı' Alıntı:
ÇMSK.üye olmayanlar bu kulüp üyeleri hakkında konuşmasın bu birrrrrrrrrrrrrrrr
Yaşına başına bakmadan,tecrübesine bakmadan jandarmalığa soyunmasın ikiiiiiiiiiiiii
Gezilere gelmeyen,
Kulüp kulüp deyip te uğramayan
Tüm motorcuların bir arada olması için kurulan bu kulüp ün ayakta kalması için parmagını taşın altına SOKMAMIŞ...

Kendini motorcu zannedenler hadini bilsin

Hem kulup üyesi hemde bu sitede yönetici olan arkadaşlarımdan da bu konuda daha duyarlı olmasını rica ediyorum.
böyle saçma sapan kendine bakmadan insanları eleştir yapanlarla aynı ortamda bulunmakta beni sıkıyor artık

Ben kafama neyi nezaman takıp takmıcama kendim karar veririm.beni eleştirme hakkınıda kimseye vermiyorum.siz işinizde olun hadiiii

Kızdırmayın pehlivan abimi benim ister şapka takar ister bandana
(bandana karbon kevlar)

saygılarımla ellerinize sağlık çok güzel foto motorumuza sahip çıktığımız kadar bayrağımızada sahip çıkmalıyız ne mutlu türküm diyene!!!

:cat: Arkadaşlar süper bir gezi olmuş tebrikler
ama birdaha karnım açken adana gezilerine bakmıyacağım:queen:

Moderatör (forrap)
Ben daha yeni gördüm,çok güzel bi gezi olmuş...Fotolar için ve İzmir MT ye gösterdiğiniz sıcaklık için çok çok çok teşekkürler:rendeer:

Motorcu dostluğu bambaşka,ikiteker arkadaşlığı bambaşka,ulem duygulandım yine
ne karalayacağımı unuttum.Neyse her kim olurda yanımızdan geçerken bir düüt derse o bizim ciğerimizdir,kardeşimizdir.Bensiz gezmişler yine gırıldım hepisine:p

herkeze selamlar arkadaşlar ben Osmaniye den Zahir toplantınız gercektende güzel olmuş valla Zorkun yaylasına çıkarken banada haber verirseniz sizlerle birlikte çıkarız Zorkuna şimdiden hepinize teşekkür ederim.

zafr1' Alıntı:
herkeze selamlar arkadaşlar ben Osmaniye den Zahir toplantınız gercektende güzel olmuş valla Zorkun yaylasına çıkarken banada haber verirseniz sizlerle birlikte çıkarız Zorkuna şimdiden hepinize teşekkür ederim.
sanada selam olsun zahir kardeş proğram cuma akşam belli olur külübün tlf vereyim arasın birader birlikte olmaktan mutluluk duyarız(0322 235 48 46)
:rendeer:

ben baştan sona baktım okudum tekrar mutlu oldum sizde bakın okuyun mutlu olun

inşallah bende aranızda olurum bkleyin bni:mrgreen:

karıştırmayın bn recep cumanın yeğeni d.bkrdan

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar