23 Nisan 2019 5 Yaşındaki Kız Çocuğuna İstismar ..

İstirmarcı yakalanmış pakistanlı olduğu söyleniyor maalesef yazarken kalbim sıkışıyor çocuğu iki saat boyunca üzmüş..Kızın durumu iyiymiş ailesinin yanına gelmiş taburcu olup..İfadesinde suçu işlediğini de itiraf etmiş..Keşke diyorum halkın eline verilse..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Milletin sahip olduğu tek şey bir olay karşısında birlik olup tepkisini göstermek. Fakat sonuçsuz bırakılıyor. Üstüne üstlük tepkiye engel olunuyor.

Adalet calismiyor o kesin. Ancak ne tur bir tepkiye engel olunmus merak ettim.

İstirmarcı yakalanmış pakistanlı olduğu söyleniyor maalesef yazarken kalbim sıkışıyor çocuğu iki saat boyunca üzmüş..Kızın durumu iyiymiş ailesinin yanına gelmiş taburcu olup..İfadesinde suçu işlediğini de itiraf etmiş..Keşke diyorum halkın eline verilse..

Adalet istegini destekliyorum da linc etme istegini anlamiyorum... Vahsilik resmen.

Merak etme. Hapishanede diğer mahkumlar onu önce sevecek sonra gebertecekler. Uzun süre koruyamazlar, sadece zaman meselesidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar