23 Mayıs 2010 - Nikahıma Davetlisiniz!

Çok güzel bir gündü, canımız arkadaşlarımıza ömür boyu mutluluklar dileriz.:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herşey çok güzeldi, bu güzellikte devam etsin herşey sizin için canlarım :rendeer:

Hayırlı uğurlu olsun Gürkan'cım. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.....:rendeer:

mCk

o kadar kalabalıkmış igne atsan yere düşmezmiş oyle kalabalıkmış hatta konvoy bir uçu kadıköydeymiş öyle duydum

Alla mesut etsin:rendeer: inşallah bir yastıkta kocarsınız...

Moderatör (forrap)
Gürkan ve Bihter e bir ömür boyu mutluluklar dilerim :rendeer:
Allah mutlu mesud etsin..

Discordian yahu Gürkan Torbalı daki düğünde nickini söylediğinde ortamın sesiyle de birleşince scorpion anladım :) O sebepten tanıyamadım,çıkaramadım kusura bakma.Daha yeni çözüyorum senin discordian olduğunu :)

mCk

Canım kardeşim belkide gerçek dostları sevenleri gelmiştir...:cat:

o zaman gürkanıda seven çok azmış demekki :queen::queen:herkes iyi gün dostu gerci bu günde iyi bir gundu ama galiba herkes gelince mutlaka birşey takmalı diye düşünüyor :p:p

o zaman gürkanıda seven çok azmış demekki :queen::queen:herkes iyi gün dostu gerci bu günde iyi bir gundu ama galiba herkes gelince mutlaka birşey takmalı diye düşünüyor :p:p

Hacı insan sevdiği için illaki maddi manevi herşeyi gözardı eder...Gönül isterdi ki yengeye Gürkanıma birer çeyrek takayım ama olmadı işte...herkes ince bütçelerle idare ediyor...Orda olmakda önemli belki ama nikah sonrası arkalarda sessiz sedasız durmakda bana yakışmazdı şahsen...gitebilirdim ama gitmedim...anla abi...:pale:

en aızndan şurdaydım burdaydım diye yalan söylemiyorum...gerçeğim bu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar