23 aralık Cuma Mt Izmir Tayfasi Toplantisi

yahu guzel kardeslerim hep imir tayfasi toplaniyo istanbul tayfasi yokmu
hayir katilcam izmire bu sogukta gitmek koyuyo:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu guzel kardeslerim hep imir tayfasi toplaniyo istanbul tayfasi yokmu hayir katilcam izmire bu sogukta gitmek koyuyo
evet arkadaşım istanbul grubu maalesef yok :pale:
sen niye öncü olmuyorsun aç bi topik topla milleti :cat:

Dediğin gibi EgeKnn (Kenan). Karşıyaka grubu toplanırız öyle gideriz. Yalnız ben (şirket politikası nedeniyle :() msn kullanamıyorum. Yarın yine yazışırız veya senin cebin var bende. Bir şekilde paslaşırız. Yarın görüşürüz...

Merhaba arkadaşlar ilginize teşekkürler. Ben egestar gazetesi muhabiri aynı zamanda motosiklet.net üyesiyim.Teras cafe de yapacağımız toplantının çok yararlı ve keyifli olacağını düşünüyorum. Gazetemiz yerel ve kültürel ağırlıklı henüz çok genç bir gazete. Amacımız çok sevdiğimiz motor aşkını daha büyük kitlelere tanıtmak.Sorun, istek ve dileklerimizi paylaşmak. Görüşmek umuduyla

digitim' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar ilginize teşekkürler. Ben egestar gazetesi muhabiri aynı zamanda motosiklet.net üyesiyim.Teras cafe de yapacağımız toplantının çok yararlı ve keyifli olacağını düşünüyorum. Gazetemiz yerel ve kültürel ağırlıklı henüz çok genç bir gazete. Amacımız çok sevdiğimiz motor aşkını daha büyük kitlelere tanıtmak.Sorun, istek ve dileklerimizi paylaşmak. Görüşmek umuduyla

aynı tutkuyu paylaşan insanlarız aynı amaç için bir arada olucaz şimdiden çok teşekkür ediyoruz size :rendeer: yarın akşam görüşmek dileğiyle Doğu bey e de teşekkürler...:cat: :wiinkk:

ben ve benım gıbı yenı uyeler ıcın teras cafe acık adres yazarmısınız....yada tarıf edın.gecen haftakı toplantı cok bılınen yer oldugundan sorun olmamıstı.tesekkur...

mkerdal,

Ege Üniversitesi hastanesinin önünde sola Bornova'ya doğru dönmeyip metro istasyonu boyunca düz devam et. Yol bittiğinde sola dönüp viyadüğün altından kaşıya geç. yaklaşık 50-100 metre sonra solda. 1900 dan daha geç gelirsen kaldırım üzerinde motorları görürsün zaten...

görüşmek üzere...

egeknn,muratla görüştüm cuma günü şirketten 19.00da çıkacakmış.size yetişemeyiz.cafe terasda görüşürüz arkadaşım.

ok sorun değil
şimdiii.......... ksk tarafında oturan arkadaşlar kimler ben seninle buluşup beraber gitmek istiyorum diyo?? parmakları bir göreyim :p

ona göre saat 19.00 da ksk nikah sarayı önünde bekleyeceğim ama en geç 19.15 e kadar :cat:

Ben 18:55 'de Nikah salonunun önündeyim. Evim 100 m. bende geç kalırsam yuh artık bana

Forumdan Uzaklaştırıldı

egeknn bende barnak kaldırıyorum,:cat: benide bekle evet başka yokmu karşıyakadan katılan, hayde bi iki, bir iki - kalkıyo kalkıyoooo :queen:

bende gelebilirmiyim çay nargile varmı orada sohbet nasıl arkadaşlar nasıl kafa dengimi hepsi bana bişi yapmazlar dimi gerçi beni sadece şu canan korkutuyor kocaman bişi ya ham yapmasın bizi birde kurucu üyelerin gelmeme gibi bir şansı varmı ( şaka şaka ) cananı severim

Forumdan Uzaklaştırıldı
ruslar varmı ruslar:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla neymiş bu canan ya hiç nette yok ama her muabbette adı geçiyor :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
zaten canan parçalayacak yarın sizi göreceksiniz demedi demeyin :)

lancelot35' Alıntı:
ruslar varmı ruslar:p

bu Lancelot35 in son mesajıydı arkadaşlar muhtemelen eşi gülgün saciti hakkın rahmetine kavuşturmuştur :salut:

:p

gelmeyi çok isterdim.ama bir gün mutlaka.bayram tatilimi izmirde geçirmeyi düşünüyorum.umarım katılırım toplantınıza.

gelmeyi çok isterdim.ama bir gün mutlaka.bayram tatilimi izmirde geçirmeyi düşünüyorum.umarım katılırım toplantınıza.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar