23 Aralık 2017 Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı Soruları

Ben sınava girmedim, ama hafta sonu sınavın kazık olduğunu iddia eden biri vardı forumda, o yüzden sorulara bakmak ve sizinle de paylaşmak istedim. O arkadaşın başlığı silinmiş sanırım, açılmıyor.

Yazılı sınava 2009'da girmiştim, o zamanki bilgilerimle iş yerinde yarı işle ilgilenerek 30dk da bitirdim soruları. Sınav gayet kolaymış, konsantre olamadığımdan birkaç soruyu yanlış okumama rağmen 72 puan yaptım :p

Sorulara göz atmak isterseniz buradan indirebilirsiniz.

Direksiyon sınavı tarihi belli oldu mu acaba? Şu ocak tatilinde alayım artık şu ehliyeti gına geldi ya

Üşenmedim baktım sorulara. Gayet normal bir ehliyet sınavıymış işte ekstra bir zorluğu yok.

sorulara bende göz gezdirdim geçen arkadaşın birisi burada çok zordu diye ağlıyordu onun sınavı geçemiyecek olmasına sevindim

Kuzenim de girecek direksiyon sınavına, 13-14 ocak diye kalmış aklımda ama siz yine de kursunuza sorun.

13-14 ise çok iyi olur hocam çünkü şu yarıyıl tatilinde motor sürmek istiyorum artık, ehliyetim yok diye nasip olmadı hiç tüm ekipmanları tamamladım sıra ehliyette onu bekliyorum sadece.

Kurs yerine sorduğum zaman belli değil demişlerdi bir kaç hafta oldu gerçi, MEB belirliyor daha açıklanmadı filan demişlerdi.

Zaten trafikten kaldıydım ikinci sınavda geçmiştim bir daha bakmak dahi istemiyorum.. :mrgreen:

DKN

şöyle bi baktım attım hafızaya nasıl olsa beyin bedava. niye boşuna hamallığını yapıyım ki oturdum çalıştım

2008´de A2 aldim,yanliş olmasin,toplamda 300-350tl tuttu.yazili ve direksiyonda kolaydi,hatta sinava arkadaşimin motoruyla girmiştim Ybr125,neyse parkura motorla girdim sira bana geldi hocalardan biri zaten surmeyi biliyorsun,usulen dubalardan dön gel yeter demişti.ne sekiz ciziliyordu nede onalti..döngel tamam...:)

2008´de A2 aldim,yanliş olmasin,toplamda 300-350tl tuttu.yazili ve direksiyonda kolaydi,hatta sinava arkadaşimin motoruyla girmiştim Ybr125,neyse parkura motorla girdim sira bana geldi hocalardan biri zaten surmeyi biliyorsun,usulen dubalardan dön gel yeter demişti.ne sekiz ciziliyordu nede onalti..döngel tamam...:)

Senin dediğin sistem kötü bu sistem bile yetersiz sen kolay geçtim diye seviniyorsun ama yetersiz olup geçen ve kaza yapan çok.

geçen sene girip 80 küsür almıştım şimdi üşenmedim baktım pek bi farkı yok çok zor diye isyan eden arkadaşı bende okudum sağlıkta ayak kaç cm kaldırılacak vs vs diye sorular sormuş çok zordu... diye ağlıyordu ama sorular gayet rahat:silent:

Arkadaş bu sınavdan kalırsa hiç üzülmem. Gerçekten çok zor bi sınav değilmiş. Bu sınavı geçemeyen kişi zaten trafikte araç sürmemeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar