23 ağustos Köyceğiz motosiklet Festivalinde buluşalım

Köyceğiz Belediyesinin organize ettiği birinci köyceğiz motosiklet festivali 23 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecektir bu mükemmel organizasyonda buluşalım

sadece tek günlük bir aktivite mi yoksa 23 ü perşembe başlayıp pazara kadar devam mı edecek?

Etkinlikle ilgili daha detayli bilginiz varsa paylasirmisiniz ? O tarihlerde o bolgede olacagim. Katilmak isterim keyifli olabilir :)

Köyceğiz Belediyesi ile bir yayın kuruluşunun ortaklaşa düzenlediği Köyceğiz Motosiklet Festivali 23 Ağustos 2012 Perşembe günü başlıyor. 4 gün sürecek Festival, Moğollar Anadolu Rock Konseri ile sona erecek. 25 Ağustos akşamı Anadolu Rock Grubunun efsane ismi Moğollar ile genç ve yaşlı kuşaklar bir araya gelip, hep bir ağızdan doğa, barış ve kardeşlik türkülerini söyleyecek

Kocaeli İl Temsilcisi
Köyceğiz Belediyesi ile bir yayın kuruluşunun ortaklaşa düzenlediği Köyceğiz Motosiklet Festivali 23 Ağustos 2012 Perşembe günü başlıyor. 4 gün sürecek Festival, Moğollar Anadolu Rock Konseri ile sona erecek. 25 Ağustos akşamı Anadolu Rock Grubunun efsane ismi Moğollar ile genç ve yaşlı kuşaklar bir araya gelip, hep bir ağızdan doğa, barış ve kardeşlik türkülerini söyleyecek

mehmetçim konuyu dağıtmak gibi olmasın ama aklıma geldi dostum , ne yaptın kalemi kırdınmı yoksa ? yeni resimler varmı ? paylaştında benmi görmedim özledik yeni, çizimlerini be dostum yahu :)

mehmetçim konuyu dağıtmak gibi olmasın ama aklıma geldi dostum , ne yaptın kalemi kırdınmı yoksa ? yeni resimler varmı ? paylaştında benmi görmedim özledik yeni, çizimlerini be dostum yahu :)

yeni çalışmalar var ama iş yoğunluğu sebebiyle gecikme yaşıyorum, 2-3 resim yaptım onlarıda paylaşıyırım bi ara

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar