- Konu Yazar
sezonun bitmek üzere olduğu bu günlerde tam 8 motor bir baraj gezisi yaptık çok eylenceli oldu.elimden geldiğince foto çekmeye çalıştım iyi seyirler.
suzuki hayabusa 2
agusta 998
kawasaki vn 800
yamaha fazer 8
suzuki gsr 600
honda 125 cross
bmw gs 650 ve yanılmıyorsam diğer motor da yamaha xt 600e
gezimizin gidiş videosu :queen: telif muhabbeti yüzünden you tubeye yükleyemedim idare edin artık
r:
http://www.dailymotion.com/video/xtxub2_halfeti-gezi-yanlyurfa-in-turkey-motorcycle-gsr-600_auto
cigara molasından
biraz daha yol aldıktan sonra mirkelam tesislerinde çay ve namaz molası
tekrar yola koyulduk soluğu halfeti de aldık
) antep 2 teker gurubu da oradaydı ortalık motorcu ve motosiklet kaynıyor :flower:
ve yemeğimiz geldi yemek yerken fazla foto çekemedim malum acıkmışız
yemek le meşkul olduk :cherry:
antep 2 teker gurubu ayrılıyor
vedalaştıktan sonra yemeğimizi bitirdik ve çaylarımızı söyledik bir de canlı müzik olunca deymeyin keyfimize :thumleft:
çok güzel keyf yaptık sonra restauranttan ayrıldık tarihi halfeti camisi'nde kindi namazlarını da kıldıktan sonra göl manzaralı birkaç foto daha çektik güzel oldu :wiinkk:
şu balık heykelinin üzerinde çekindiğimiz fotolarda çok eylendik halimizden de belli oluyordur zaten :queen:
namaz kıldığımız tarihi cami
artık yavaş yavaş toparlanıyor millet geri dönecez bu arada ben bir kaç poz daha yakalamanın derdindeyim
gölün üstten görünümü
yola çıkıyoruz dönüş için otoban kavşagına geldiğimizde yine ihtiyaç molası için duruyoruz ama bu defa yol kenarında
ve buradan sonra eski yoldan urfaya döndük sabırla sonuna geldiğiniz için teşekkür ederim :flower::king:
suzuki hayabusa 2
agusta 998
kawasaki vn 800
yamaha fazer 8
suzuki gsr 600
honda 125 cross
bmw gs 650 ve yanılmıyorsam diğer motor da yamaha xt 600e
gezimizin gidiş videosu :queen: telif muhabbeti yüzünden you tubeye yükleyemedim idare edin artık
http://www.dailymotion.com/video/xtxub2_halfeti-gezi-yanlyurfa-in-turkey-motorcycle-gsr-600_auto
cigara molasından
biraz daha yol aldıktan sonra mirkelam tesislerinde çay ve namaz molası
tekrar yola koyulduk soluğu halfeti de aldık
ve yemeğimiz geldi yemek yerken fazla foto çekemedim malum acıkmışız
antep 2 teker gurubu ayrılıyor
vedalaştıktan sonra yemeğimizi bitirdik ve çaylarımızı söyledik bir de canlı müzik olunca deymeyin keyfimize :thumleft:
çok güzel keyf yaptık sonra restauranttan ayrıldık tarihi halfeti camisi'nde kindi namazlarını da kıldıktan sonra göl manzaralı birkaç foto daha çektik güzel oldu :wiinkk:
şu balık heykelinin üzerinde çekindiğimiz fotolarda çok eylendik halimizden de belli oluyordur zaten :queen:
namaz kıldığımız tarihi cami
artık yavaş yavaş toparlanıyor millet geri dönecez bu arada ben bir kaç poz daha yakalamanın derdindeyim
gölün üstten görünümü
yola çıkıyoruz dönüş için otoban kavşagına geldiğimizde yine ihtiyaç molası için duruyoruz ama bu defa yol kenarında
ve buradan sonra eski yoldan urfaya döndük sabırla sonuna geldiğiniz için teşekkür ederim :flower::king: