220km de gaz kesme

arkadaslar 2000 model 600f im var ve 220 km geldiğinde gaz geziyor ve motor öne doğru yığılıyor k 170 km ye düşene kadar hiç gaz yemiyor 170 gordukten sonra tekarardan gaz iyip toparlıyor kendini.boyle bi tecrube edinen arkdasların yarıdml ve onerilerini bekliyorum

arkadaslar 2000 model 600f im var ve 220 km geldiğinde gaz geziyor ve motor öne doğru yığılıyor k 170 km ye düşene kadar hiç gaz yemiyor 170 gordukten sonra tekarardan gaz iyip toparlıyor kendini.boyle bi tecrube edinen arkdasların yarıdml ve onerilerini bekliyorum

Hava akış metresi yada beyinde sorun var:cat:

bilader naaptın ya hemen beyinini sorunlu cıkardın.beyine gidene kadar hava girişi var karbüratör baska bilmediğimiz seylerde vardır.beyin için erken değilmi en son care beyin deriz

aynı sorun benim motordada olmuştu beyin +konjektörle problem çözüldü

gaz yemiyomu yoksa rede girmiş gibi boşa mı çeviriyo?eğer boşa çeviriyosa debriyaj balatasındandır.boğulma yapıyosa karbratörün hava ayarlarından olabilir.belkide motorun bi senkron istiyordur.

bilader naaptın ya hemen beyinini sorunlu cıkardın.beyine gidene kadar hava girişi var karbüratör baska bilmediğimiz seylerde vardır.beyin için erken değilmi en son care beyin deriz

Anlatığına göre cevabı bu eğer karburatör veya hava olsa diğer hızlardada sorun yapardı 220 de gaz kesmesi elektirksel bir problem .Hava regülatör olayınıda arabada yasadım boş viteste sorun yok kesiciye kadar geliyor birde basıyorum 5bin devirde kalıyordu 2 de basıyorum 4 binde kalıyordu servise götürdük bilgısayara taktılar herşey normal gözüküyordu ama araba gitmiyordu sonra hava akış metresini fişini temizlemek için çıkarıp taktıktan sonra araba 3bin devirde tıkanmaya basladı sorunu ordan buldum şimdi araba zehir gibi oldu:cat:

he bu arada şarj sorunuda olabilir.sargı yeterli gücü vermiyorsa motorun boğulması normal.

Dostum duymaktan hoslanmasanda sorun buyuk ihtimalle beyin de. Aracnda oksijen sensoru var ise oda arizali olabilir. Pahali bir sorunun var gecmis olsun. Ucuz yolla kendini kurtarmaya calisma yoksa daha buyuk sorunlar basina cikabilir. Gecmis olsun

sorun elektirikte muhtemelen beyin ama şansa bi buji değişmeyi dene

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar