22 yaşımda

Ha sen ciddi ciddi vatandaşlığa geçecen? Olm ülke kötüye gidiyor len.. Ne geçecen.. Git başka bir ülkenin pasaportunu al :) naçizane abi tavsiyesi sana :)

hahhahha , abi şimdi israel de üzür diledi turkiyeden amerika da yanınızda kiim tutar turkiyeyi :) ne kotusu şuan altın çağını yaşıyoruz hele bi 5 seneye avrupa birliğine geçersek üçar gideriz ülkece

Keşke senin kadar umutlu olabilsem kardeşim.. Peki sen bilcen o zaman ne diyeyim.. Ayrıca sana tavsiyem çöpçatan sitelerinde dul ablalara bak.. :) Belki anlaşabilirsin..

bakıyorum bakıyorum... yazıyorum siliyorum... bişey diyemiyorum... sen şimdi benim 25 dakikamı aldın :pl:

saygılar herkese , yabancı uyrukluyu erkek 22 yaşımda hayırsever bir bayanla evlenmek istiyorum vatandaşlığa geçmek için özelden mesaj atmasını rica ediyorum .
Yedi Kıt'ada binlerce ırk var . Binlerce yaşayan dil, yüzbinlerce ölmüş dil var. Tanrı parçacığı var,atlantis var maya uygarlığı var ya da yok. Hepsini anladımda aga, ben seni anlamadım ?

vay arkadaş ne günlere kaldık.. Millet motor arar scooter arar bide tanışmaya bayan arayan gelmiş yaaa.... Havar komşular havar adam siteyi patates ediyo ya laaa.... =)

bu arkadaş hayır sever bir bayan bulursa bende konu açacam ama hayır seven olacak tercihende çin malı motoru olmayacak ablanın:bounce::bounce: benim gibi ,,,:salut::salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar