22 Gün,3800km,Gv 250 ile Ege-Akdeniz Çadır,Doğa,Güneş Tatili

harika gezi yarım saattir fotoları inceliyordum...başarılı...:thumleft:

bizimlesin...:p

Çok güzel bi gezi olmuş cihan kardeş,tam o tarihlerde bizlerde 3 motor o yollarda idik ama neden senle karşılaşmadık acaba.sen datcadan geri dönmüşsün galiba, biz palamutbükü denilen yere geçdik ve orada konakladım.sanırım yollarımız orda ayrılmış. sağlık olsun nasip olursa bu senede yunanistan gezisi düşünüyoruz. katılmak istermisin.kazasız günler.

Yaz yavaş yavaş yaklaşıyor,baharın ilk ayını da yarıladık ne kaldı geriye:)Sadece Yunanistan olarak taa bu tatile çıktığım günden beri aklımdaydı,bu sene ciddi ciddi düşünüyorum ama tamamı ana karada değilde,adaları da kapsayacak bir tur düşünüyorum.Tek ülke olsun tam olsun diyorum.Tarih olarak yine aynı tarihler Eylül ilk haftası olabilir...Hatta birlikte sürmeyi de isterim.

Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama bu tür gezi konuları hep üstlerde olsun, hep bakalım. Ona göre planlar yapalım. Tekerinize sağlık tekrardan

2013'te Kurban Bayramı'n da tatil sürüşü yapabildim.Pek foto çekemedim,fakat kask kamerasıyla aldığım kayıtlar mevcut.Bunu da sizlerle paylaşayım arkadaşlar;

Abi valla yaptığım geziyi çok beğendim ... Bizde yamaha 125 var geçen sene çanakkaleden antalyaya cesaret edemedik çeşmeye kadar gidebildik inşallah motoru büyüdütçe ben böyle bir gezi yapacam ...:d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar