22.ekim.2005 SINAVIYLA İLGİLİ

bu gün sınava girdim ve büyük ihtimalle geçtim ama sınav sorularının cevaplarını bulabilceğim bir site var mı?
bi de sonuçlar ne zaman açıklanır ve ne zaman direksiyona girerim?
ayrıca ne zaman ehliyet elime geçer?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
batucan sorular nasıldı kac soru vardı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecmıs olsun batucan. buyuk ıhtımal kasım sonunda yada aralık basında dumen sınavına gırersın.dumenden hemen sonra ehlıyetını alabılıyosun.sınavdan bı kac gun sonra dosyanı verıylar kurstan.

26 kasım 2005 sürüş sınavı... O da gelir o da geçer... Sonra yollarda eseriz biz...
:queen: :flower: :queen: :flower: :queen: :flower: :queen: :flower:

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Forum sayfalarinda altalta ayni icerikli veya ayri icerikli mesaj atmak yasaktir. Akliniza sonradan birsey gelirse mesajinizi sag ust kosesindeki DEGISTIR butonuna tiklayarak o mesajına ekleme yapiniz... Arka arkaya iki-üç defa mesaj atmayalim, eksik yazmissak birinci mesaja ekleyelim. Tekrari halinde kullanicida art niyet tespit edilirse altalta atilan mesajlar forumdan silinecektir...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
+*******************************************+

otomobil ehliyeti olan sadece 20 adet motor bilgisi sorusu yapıyor,14 tane doğrun varsa geçiyorsun.soruların çoğu önceden de çıkmış klişe sorular.Fakat bazı sorular zorladı beni çünkü amacım yüzde yüz yapmaktı.Neyse belli de olmaz...
Bu arada isterdim ki soruları sitemizde tartışalım ama sitede pek sınav önemsenmiyor galiba...

Bu arada isterdim ki soruları sitemizde tartışalım ama sitede pek sınav önemsenmiyor galiba...
Tartışalım kardeşim... Ben varım... En azından 1978 yılında ilk girdiğim ehliyet sınavlarıyla aralarındaki farkı bilen biri olarak çok şey söyleyebilirim. Gayet ciddi, düzenli, gerek katılımcıların, gerekse gözetmenlerin dikkat ettikleri bir sınav oldu. Önceden oluşturulan veri tabanlarıyla hiç kimseye bir tek soru bile sormadan oturacağın yeri buluyorsun. Organizasyondaki hiç bir kimse sabah uykudan kalkıp, öyle mahmur mahmur gelmemişti salona... Bizim sınıf A1-2 sınavı için ayrılmıştı. Tertemiz takım elbiseli, kibar ve her türlü alt yapıyla donatılmış 2 bey soru kitapçıklarını dağıttı, gereken açıklamalar kitapçıkta yazmasına rağmen bir kere daha kuralları ve doldurulacak yerleri izah ettiler. Tek tek dolaşıp isim, no vs. vs. gibi ön hazırlıkların tam olup olmadığına baktılar. Yaptıkları işin ciddiyetini her halleriyle yansıtıyorlardı. Katılan arkadaşlar da öyle... Eski sistemi bildiğim için aradaki farkı çok iyi gördüm. Kendi adıma gurur duydum.
Arkadaşlar sadece bu güzel organizasyonu görmek ve onun bir parçası olmak için bile gelin şu A2 sınavına girin, alın motor ehliyetini... İnanın ehliyetsiz kaldığınıza değmez... "Şu kadar para bu kadar zahmet" olayını bir kenara koyun. Bir de o sınav için ayrılan zamana, organizasyona bakın. Ben kurs için verdiğim her kuruşun karşılığını bu sınavda gördüm ve aldım... Size verdikleri sınav tarihlerine kadar olan zaman bizleri ders çalışması için yeter de artar bile... Birtek ders çalışmak kalıyor. O da 20 soru için 50 soruya bakıp çalışıyorsun... 20'de 14 yaptın mı zaten geçiyorsun... Hala ehliyeti olmayan arkadaşlar için söylüyorum... Gelin alın ehliyetinizi... Ortamın güzelliği ve MEB, Trafik gibi kurumların olaya gösterdikleri ciddiyet, hepimizin yollarda tatlı tatlı giderken aklımızda iyi ve olumlu izler bırakmasına vesile olacak. Kimse kalkıp kursların pahalı olduğunu söylemesin, zaten 3 aşşağı 5 yukarı biribirlerine yakın fiyatlar... Ona da 3-5-8-12 taksit gibi kolaylıklar sağlıyorlar... Bütün bu saydıklarım ve yaşadıklarım kendi fikrim olup Esenkent Ertuğrul Gazi Lisesi no:13 salon:13 için gördüklerimdir. Ama eminim bütün sınav yerlerinde aynı standartlar uygulanmıştır. Değişik yaklaşımları olan arkadaşların da fikirlerini hep beraber öğrenelim... Hepinize sevgilerimi, kazasız belasız ikiteker sürüş dileklerimi yolluyorum... Sağlıcakla kalın....
:rendeer: :rendeer: :rendeer:

HULK, abi naptın 26 kasım mı sürüş sınavı?arkadaş bi önceki sınava girdi 2 hafta sonra girdi sürüşe sonraki günde ehliyeti teslim aldı....

merhaba ben de 22 ekim sınavına girdim. sınav gerçekten çok kolay da toplam 5 dakika süren sınav için en az 45 dakika sınıftan çıkamıyorsun... Zaten sınıfın tamamı a2 için gelmişti ve biri dışında herkes tek dersten(=20 soru) giriyordu. neyse 26 kasım gelse de şu pratik sınavı da geçip ehliyetlerimize kavuşsak...

abi 26 kasımda ciddi misiniz arkadaş 2 hafta sonra aldı..26 kasım olduğunu nerden öğrendiniz?

Evet 22 ekim yazılı sınav, 26 kasım direksiyon sınavı bende girdim yazılı sınava saat 11:00 girdim 11:10'da çıktım. ahh 26 kasım ahh gelsede bitse şu olay...! :flower:

22 ekimde ki sınava bende girdim. bende B sınıfı ehliyetimi 1981 de almıştım. O zamandan bu yana farkedilir bir değişiklik var arkadaşın dediği gibi. Bu kadar düzen ve itina beklemiyordum. Gözetimcilerin nazikliği, yol gösterişi. Kasımpaşa daki Ahmet Emin Yalman İlköğretim okulunda durum böyleydi. Ancak bizlere verilen sınavda gelmesi muhtemel 54 sorunun cevaplarını ezbere bilmeme rağmen, bu sınavda bazı değişik sorular bir parça zorladı. Onlarıda bunca yıllık tecrübeme dayanarak cevaplamaya çalıştım ancak sınav heyecanından olsa gerek bazen bildiğini yanlış yapabiliyorsun. Geçtiğimi sanıyorum ama sonucu görmeden heveslenmemk gerek. 26 kasım motor sürüş sınavı için uzak bir tarih, katılıyorum. hele bu sene kışın daha etkin geçeceğide düşünülürse temiz bir güne gelmesini dileyelim.

Gel 26 kasım gel... Arkadaşlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik... Zaten kasımın ilk haftası bayram, sonrası çabuk geçer... Aradaki zamanı, yazılıdan geçen arkadaşların iyi değerlendirip pratik yaparak geçirmesi iyi olur. Şahsen ben öyle yapacağım. Herkese hayırlı olsun... Sevgiler...
:king:

Sevgili Arkadaslar

22 ekim sabahı saat 11 de bende sınava girmek icin kosuyolun dan saat 10:30 da arabamla maltepeye yola cıktım.E5 den maltepeye saptım ve minibus yoluna indim inanılmaz bir trafik,yol cok zor ilerliyor.Vermis oldukları okulu Maltepede ararken okul Küçükyalı da çıktı.Tabi ben benim gibiler bayagı vardı.Okulun onune geldigimde saat 11:05 idi ve beni iceri almadılar neymis yonetmelik boyleymis iyide ben 15 dk. sonra gelmedim sadece 5 dk. gec kaldım ve bu isde tamamen oradaki yetkili denilen sahısın elinde yani adamın canı istemiyorsa almaz canı istersse alır.Yani bu altı ustu motor sınavı universiteye girdigimiz falan yok herkes cok iyi biliyorki orada cıkan soruları yapamayacak insan yok.
Tabi sadece ben degildim gec kalan en az 20 kisi vardı.Baska yerlerde 15 dk. gec kalınca girenler varken biz oradaki kendini tatmin etmeye calısan bir sahısın kurbanı olduk.Kendisini buradan kınıyorum.
Sonuc olarak 22 YTL yatır birdaha 10 Aralık bekle.

bu imtihan sonuçları ne zaman açıklanıyor arkadaşlar bilgisi olan var mı ?

Selam bende Kasımpaşa'da girdim en komik olan ehliyet sınavına cogu kişi motoru ile gelmişti.
Rıdvan gibi bende bize verilen sorular ile farklı olan sorular vardı ve daha evvelden sınavda kalan olmadığından biraz yusufladım.

1988 de ehliyet alırken direksiyon sınavına arabamla katılmıştım hatta arabayı sınav yerine illa başkası getirmeli dediler de sağdan soldan birini bulmuştum.
Bakalım 26 kasımda neler yaşıyacagız..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar