Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
22.10.2006 Adana MT İki Kale (Yılan Kale - Tumlu Kalesi) Gezisi
güzel gezi olmuş hasan abi, bayram dolayısıyla iskenderundaydım, yakınmışta gittiğiniz yer benim düldülle yetişirdim size.. neyse artık maddi durumları ayarlayabilirsem anamura gideriz... görüşmek üzere...
Kanki ya olmuyor böyle ne güzel yermiş yılankalesi ben orayı çok görmek istiyordum...ale: Keşke burda olduğumda bu geziyi yapsaydın kesin gelirdim..Canım ellerine sağlık çok güzel resimler çekmişsin ve bilgilerin için.:cat: Yine biyolojiyi konuşturmuşsun..:cherry: Benim hava almam lazım bilgilerinize...sevgilerle kanki...:rendeer:
Herzamanki gibi tarihini anlatıp ve o yöreye ait resimlerle gittiğin yerleri tanıtmak çok büyük bir meziyet. Alem motorlarının önüne geçip poz verip buraya resimlerini koyuyor. Sanki onları merak eden varmış gibi. Anlatımın ve üslubun çok güzel.Tebrik ediyorum seni Hasan cım.
Tüm ilgilenen arkadaşlara teşekkürler. Sadece Adana değil tüm ülkemizdeki doğa ve tarihi değerlerimizi birbirimizle paylaşmamız çok önemli. İnşallah ilerleyen zamanda böyle yerlere yapacağımız gezilerle karşınızda olacağız.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel bir gezi olmuş.
ilk dağ bisikletimle yılankaleye çıktığım gün geldi aklıma kalenin iniş yolunda yağmurdan ıslanan frenler ile iniş zor olmuştu inişte sert sol viraj çok zorluyor.
havaların müsait olduğu bir zamanda yumurtalık (ayas) sahilinde bulunan küçük bir ada bulunan kaleyi gezersiniz inşallah.
hayırlı sürüşler:rendeer:
tumlu benim köyüm çok güzel bir köy size hatta oradan yazıom şimdi ferhatta bizim köyün kalesinin admini(yöneticisi) zuhahahahhahaha orada büyük portakal bahçeli bi ev gördü iseniz orası bizim evv
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:15 PM ----------