güzel gezi oldu, organize eden arkadaşların grup sürüşü için yaptıkları çabaya da teşekkür etmemek mümkün değil ...gerçi dönüşte bir ara öncü arkadaş varmıydı yokmuydu bilmiyorum, ozinin arkasına takılıp kopmuştuk, çay içilecekmiş haberimiz yoktu, ışıklara yakalanmıştık geç gelmiştik 5 motor, neyse ozi gitti de sağolsunlar bana yetiştiler, yoksa 85 km kamyonlarla yalnız bir sürüş yapacaktım![]()
Sonra birlikte çay içmeye gittik işte..Sende oradaydın..Yoksa, yoksa o sen değilmiydin? Korku filmi gibisin Selim :mrgreen:
Ozi teker yapmışsın öyle duyduk.Vayba gazcı olmuşsunda haberimiz olmamış.:queen:Yav, çıkışta da anlattın ama ben senin dediklerini anlamadım birader..
Otoban girişini kaçırıp 2. ışıklardan döndük geldik..Asıl grupta bizi otoban girişinde bekliyordu zaten..Hepimiz orada değilmiydik?
Sonra birlikte çay içmeye gittik işte..Sende oradaydın..Yoksa, yoksa o sen değilmiydin? Korku filmi gibisin Selim :mrgreen:
Bu arada herkes duysun ve bilsin ki Ozi değil Osbourne..:mrgreen:
Çok güzel bir geziydi,
Emeği geçen ve düzenleyen herkeze tekrar teşekkürler..
e biz sana dedik bakarım düşünücem haber veririm belli diil dedin![]()
kaçırdığın doğruda bundan sonra çok yol yapıcağımızdan sorun yok![]()

vfr 800 bilgilerini nick e koysana kaan selamlar.:queen:güzel resimler ellerine salık