21 kilo vererek 105 kilodan 84 kiloya düştüm. Tecrubelerimi paylaştım.

Tam benim sorunum, gündüz fazla yemek yemiyorum fakat sağlam yemek yemeden uyuyamıyorum.
En son bakınca kilom 95.5kg boyum 184cm yani 10 kg fazlam var
Kesinlikle en tatlısı gece yenen zaten :mrgreen:
:D bence değiyor. 50mt koşunca tıkanmamak harika bir şey. Vücudunun sallanmaması ve daha nicesi...
Kesinlikle ...:cat:
Seçtiğin müziği duyunca Aklıma bu geldi. 2. adımda kanatlanıp uçmak, smaç basmak heralde:)

Bu kardeşimizde 1.80m

https://www.youtube.com/watch?v=jEgcml1Wx1w
Bende basketbol oynadım. Hatta lisansımda var ve maça çıkmışlığımda var lise zamanımda. Lakin 1.85 le pek başarılı olunmuyor. Lisede bile 2 metrelik adamlar çıkıyordu karşıma , şuan ne haldelerdir tahmin edemiyorum :queen:

Subhanallah kardesim ibretlik paylasim

Yakisiqli olmussun

Mt kiz arayan tayfa vol 14252625w5

10 ay önce doktor arkadaşımın sen kilolusun gel bi çekap yapalım illa bir şeyler çıkar demesiyle başladım diyetisyen kontrolünde diyet ve yürüyüşe
bir süre sonra kesmedi bisiklet edindim

akabinde o da kesmedi Genç ve fit sitesinden, youtube videolarından antrenmanların bir kısmını uygulamaya başladım

o da kesmedi 4-5 aydır haftada 2 defa kickbox a gidiyorum, diğer günler ağırlık, şınav v.s çalışıyorum

diyetle birlikte 10 ayda 18 kilo verdim, yaş 37 olunca bi tık zorlaşıyor işler yinede bırakmak yok aynı tempoyla devam ediyorum

eskiden bi haftasonu tatilinde 3-4 kilo alırdım, şimdi arada kaçamak yapsam bile en fazla 1 kilo alıyor onu da 2-3 günde verebiliyorum.

verdiğin temel tavsiyelere ek olarak bolca su için, günde kilonuz x 30gr kadar, su haricinde içtiklerinizi bu hesaba katmayın

Subhanallah kardesim ibretlik paylasim

Yakisiqli olmussun

Mt kiz arayan tayfa vol 14252625w5
İfşa is coming scooterci :cherry:
10 ay önce doktor arkadaşımın sen kilolusun gel bi çekap yapalım illa bir şeyler çıkar demesiyle başladım diyetisyen kontrolünde diyet ve yürüyüşe
bir süre sonra kesmedi bisiklet edindim

akabinde o da kesmedi Genç ve fit sitesinden, youtube videolarından antrenmanların bir kısmını uygulamaya başladım

o da kesmedi 4-5 aydır haftada 2 defa kickbox a gidiyorum, diğer günler ağırlık, şınav v.s çalışıyorum

diyetle birlikte 10 ayda 18 kilo verdim, yaş 37 olunca bi tık zorlaşıyor işler yinede bırakmak yok aynı tempoyla devam ediyorum

eskiden bi haftasonu tatilinde 3-4 kilo alırdım, şimdi arada kaçamak yapsam bile en fazla 1 kilo alıyor onu da 2-3 günde verebiliyorum.

verdiğin temel tavsiyelere ek olarak bolca su için, günde kilonuz x 30gr kadar, su haricinde içtiklerinizi bu hesaba katmayın

Azim çok önemli. Aslında önemli olan sporu ve sağlıklı yeme biçimini yaşam biçimi haline getirmek. Ondan sonra tıkır tıkır gitmesi gereken kilolar gidiyor :)

Sizi tebrik ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar