21 Haziran Kocaeli çıkışlı Ayvalık-Assos gezimizden fotoğraf ve videolar

ve evet beklenen video geldi sıcak sıcak... 1.bölüm Yalova'dan Cunda 'ya sürüş..

devamı gelecek

yein adını hatırlamıyorum da kadırga koyuna giriyorsun yolun sonunda dove otel var onun kapısının tam karşısı

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:08 ----------

Bölüm 2 - Cunda'da gezmeler tozmalar

devam edecek

Hocam yamahanın uzerınde kı yan canta fiyatı ne dir acaba ?

oh oh süper gezi olmuş olmasına da, ben neden sizi göremedim ? tüm gün sokaklardayım gözden kaçırmışım herhalde :p

Bölüm 3 - Cunda'da buz gibi suda yüzmece +18 (Dikkat küfür içerir :) )

devam edecek..

güzel gezmiş ,güzel eğlenmişsiniz,3 motorun üçüde çok güzel xt600 benim hayalimdeki motordu,ama şimdi transalp var gönlümde, ikisininde kendilerine has özellikleri var,şu anda kullandığım motor ise cbf150 ,az yakıyor çok kaçıyor,gelelim asıl meseleye fotoları kim çekmiş ise tam anlamı ile 10 numara.sadece söyleyebileceğim tek kelime harika, videolar harika,benden size bir tavsiye alkollü halde iken sakın ha motor kullanmayın,hem cezalar çok büyük hemde sizin gibi gençlere yazık olur.ALLAH kaza göstermesin. saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------

ada camping cunda adasındaki yer dimi? kadırga daki yerin adı neydi ?

alttaki yer adacamping sana söylediğim yer,kerem

Gezmeye çıkacak arkadaşlara: eğer gideceğiniz yol üstende müze varsa kesin müze kart alın. Hatta yoksa da alın. İlla ki yararını göreceksiniz

Gezmeye çıkacak arkadaşlara: eğer gideceğiniz yol üstende müze varsa kesin müze kart alın. Hatta yoksa da alın. İlla ki yararını göreceksiniz

Sonuna kadar katılıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------

Not: Videolar yüklenirken linkleri ekledim. Şu anda göremiyorsanız lütfen sonra tekrar deneyin.

Bölüm 4 - Behramkale - Assos

Ayağınıza,elinize,kolunuza sağlık,çok güzel bir gezi olmuş.Harika fotoğraflar,

Güzel gezi olmuş gidemediğime üzülüyordum şimdi bi nebze olsun gitmiş gibi oldum :rendeer: tebrikler

Bu arada Metehandamı geldi sizle fotolarda varda :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar