21 Aralığa Girdik. Mayalara İnanmayın Olm Demiştik :)

biz atlattik :) buraya ugramadi, sirince de koyluler isi ticarete dokmus
805170_detay.jpg

Allah gostermesin de dusunuyorum da bir tek kiyamet sirincede kopuyormus :) haberi yayan yanlis anlamis.
gerci kiyamet kopmasa da bizim sirinceli koyluler akillidir, geleni birakmazlar, simdiden gozumde canlandirabiliyorum, ertesi gun hemen dukkanlar pankartlari degistirir, yeni pankart
THE DAY AFTER DOOMSDAY SHOP :)

20 saat önce ankarada ufo görüntülenmiş. Demekki kıyamet değil gelen. Başka bişeylermi geliyor? :sunny:

Motosikleti
Fazer8 abs
ARKADAŞLAR HAZIRMISINIZ daha güzel daha mutlu daha temiz bir dünya için barış için insanlık için batsın bu dünya

ARKADAŞLAR HAZIRMISINIZ daha güzel daha mutlu daha temiz bir dünya için barış için insanlık için batsın bu dünya
Hazırızzzzz,kayıntılar tamam,mangalda tamam ,nice kıyamet günlerineee cak cak kadehiii haaaah şöyleee sucukta sağlammış haaa:cherry:

:) Bu kadar karda kışta kıyamet te motor sürmüş adamız bişey olmaz yine sürerim diyen çıkmamış şimdiye kadar :)

belki bugun dunyanin sonu degil ama APPLE firmasi simdi yandi iste, iphone calinti, buyrun ilk iphone benim dedemin eseri, filmdeki artist arkadaslara vermis guzel rol yapiyorlar diye hedaye olarak, bakip bakip anlamamislar, sandikta unutulup gitmis, ta ki iphone calincaya kadar, bugun dedemin esyalari arasinda buldum bu resmi, sizce dava acsam kazanir miyim :) :queen:
72156_136322289849400_705840299_n.jpg

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bu gün karavanada işkembe çorbası ve kapuska vardı
son günde bu yapılır mı ha?

20 saat önce ankarada ufo görüntülenmiş. Demekki kıyamet değil gelen. Başka bişeylermi geliyor? :sunny:
O ufo falan değil, tavandaki abajur lambanın cama yansıması. Bide açıklama yapmış yansıma değildir diye herif. Hayatımda gördüğüm en aptalca ufo videolarından biri, gerçi video bile değil lambanın yansıması camda sabit duruyor.

En son bi Maya'ya inanmıştım 100 dolarımı aldı daha da bu mayalara inanmam ben :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar