21 AGUSTOS PAZAR F1 ESLiGiNDE TANISMA VE GEZi PLANI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

boy

yok yok o gelemez. mahalle arasında biniyor. ana caddelere çıkamıyor. hele anadolu yakasından avrupa yakasına hiç geçemiyor. bu sene mahalle arasında kalacakmış :mrgreen:

9676 adet üyesi var sitenin bunların 2000 tanesi istanbulda olsa.... Geçen hafta geziye gittik 12 motor geldi... Hadi uzaktı, tecrübesizler var onlar gelmedi falan ama... Bu hafta istanbul içi diyoruz ona da şu an itibariyle en fazla 18 kişi gelecek nasıl iştir anlamadım.... Arkadaşlar motorları kapıda yatırmayın lütfen... Onlarla gezin... :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SON DURUM
========
freeozkan
aydinynr (kesin değil)
ExPrEss
baron985
thunderkiller
eyong
JoJo
Skullhunter
RUZGARSEVDALISI
boy +(bandit ve Avo )
gurzan
nichtsx
kadirsoyyy +1
shadow-vt
ubaykal (cumartesi akşam kesinleşecek)
leto

freeozkan, ozelden sana katilim istegi maili attim. kartal'da oturuyorken bunu kacirmak olmaz. gorusmek uzere.

SON DURUM
========
freeozkan
aydinynr (kesin değil)
ExPrEss
baron985
thunderkiller
eyong
JoJo
Skullhunter
RUZGARSEVDALISI
boy +(bandit ve Avo )
gurzan
nichtsx
kadirsoyyy +1
shadow-vt
leto
tetron

hadiyin arkadaslar ya alt taraf1 kartala gidicez amma olay yapt1n1z ya.... sürün su motorlar1 biraz sürün ya :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
beni afettiyseniz :salut: pazar bende gelebilirmiyim :rendeer: cumartesi yalıköy osmanlı gezisine katılacağım :flower: bu haftaki programlar hep alt üst oldu :pr: çocuklar benden sevginizden 0,01 gr bile eksik bile olmadı :joker: şayet sizden de 0.01 gram eksik olmadıysa :silent: pazar sizinle birlikte olma taraftarıyım :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
e_erdun, bizde de değişimklik yok abi. sen unut o mesajı artık.çünkü biz unuttuk. senıde ekledim bile listeye. :thumleft:

SON DURUM
========
freeozkan
aydinynr (kesin değil)
ExPrEss
baron985
thunderkiller
eyong
JoJo
Skullhunter
RUZGARSEVDALISI
boy +(bandit ve Avo )
gurzan
nichtsx
kadirsoyyy +1
shadow-vt
leto
tetron
e_erdun

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok teşekkür ederim :rendeer: o seviyeye nasıl indim :pr: ala algılayamıyorum

Hmm.. İş durumları sarkmazsa gelirim ben de heralde.. Bu hafta yoğun biraz işler de.. UmarIm pazar günü çalışma olmaz ve gelirim. Bu arada benle beraber ccbbdd nickli arkadaş ta gelir belki. Biz genelde kıç kıçayIzdIr pek ayrILmayIzda :p

kadirsoyyy, vaaaay ozel davet edilmisim, ah cok duyguylandiiiiim :santa:
Bende gelebilirim tabii. Simdi yazmak istemedim, gelemezsem ayip olur diye. Gelirsem orda gorusuruz. F1 i izlerken yada baslamadan once OKEY oynicaz dimi. :rendeer:

alesta sensız olmaz o yuzden mutlaka gelmeye calıs.eger gelemıyorsan senı karsılayalım .okeye gelınce cok ıyı oynarım haberın olsun :cherry:

boy, en son yaptigimiz duolloda yenilmek sana yetmemis heralde!! :queen:
Eee ne demisler yenilen pehlivan gurese doymazmis!! :cherry:
1- Kartala gitmek icin karsiya gecmek gerekmiyor, tabii sen burdan cikip birinci kopruden gecip ordan leventten ikinci kopruye girip temden kartala baglanmiyorsan!! :queen:
2- Mahalle arasinda geziyorum, seninde sahil yolunda ustune arabadan atlamak pahasina biri yapissa sen garajdan cikmazdin! :farao: bi de bunu E5 de TEM de yasadigimi dusunemiyorum!
3- Gelicemmm beee isim olmazsa gelicemmm uffffffff! :thumleft:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar