21 Ağustos 2005 Antalya-Aspendos gezisi

Akşam ola hayrola semih...

bu arada hattımı kaybettım inşallah evde unutmusumdur yoksa turkcell ile uras giden numaralarla uras dur yaaa offff...

Sezonun 2 büyük ve son gezisi Beşkonak ve Dim çayı hakkında fikir üretmeye başlıyalım şimdiden neden son demeyin 2 ay 27 gün kaldı askere ufak geziler var gene tabii ki

arkadaslar aran1zdan ayriliyorum 23 agustos aksami son görüsmemiz art1k 24 agustostan itibaren ögrencilik hayatim yeniden basl1yor o yüzden 10 kadar görüsemeyecegiz sadece ayda 1 veya 2 ayda bir artik ama nasil dayanacam bu ayriliga bilmiyorum :salut: :pr: simdiden kendinize iyi bakin :rendeer:

mmc21' Alıntı:
arkadaslar aran1zdan ayriliyorum 23 agustos aksami son görüsmemiz art1k 24 agustostan itibaren ögrencilik hayatim yeniden basl1yor o yüzden 10 kadar görüsemeyecegiz sadece ayda 1 veya 2 ayda bir artik ama nasil dayanacam bu ayriliga bilmiyorum :salut: :pr: simdiden kendinize iyi bakin :rendeer:

Kardeş fark attım yazmışsında sen ancak şehir değiştirerek bana fark atabilirsin :)

ufak tefek yanlış anlaşılmalar olabilir arakadaşlar ama bunlar bizi ayırmaz.daha güzel geziler bizi bekliyor...

ozgur_zrolu' Alıntı:
ufak tefek yanlış anlaşılmalar olabilir arakadaşlar ama bunlar bizi ayırmaz.daha güzel geziler bizi bekliyor...

özgür bu konuda sana katılıyorum. Hem havalarda serinlemeye başladı. Sonbahar Antalya için tam gezme zamanı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar