20k ile ekipman önericek var mı

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bütçeye korumalı pantalon ve botu da ekleyin. dengeli yayın hepsine. kaza yapınca eksik ekipman olan yerinizden canınız yanar.

Bütçeye korumalı pantalon ve botu da ekleyin. dengeli yayın hepsine. kaza yapınca eksik ekipman olan yerinizden canınız yanar.
pantalon olarak yazmıştım zaten botu bilmiyorum alırmıyım almazmıyım kask olarak scorpion exo 491 düşünüyorum geri kalanları hakkında bir fikrim yok

Motosikleti
pantalon olarak yazmıştım zaten botu bilmiyorum alırmıyım almazmıyım kask olarak scorpion exo 491 düşünüyorum geri kalanları hakkında bir fikrim yok
işte botu da bu bütçenin bir yerlerine sıkıştırın kask kadar önemli. ayak bilekleri çok hassas, bir kere kırıldı mı tamiri zor ve acılı, ömür boyu topal kalmayın diye hatırlatayım dedim.

Temel koruma ekipmanları yani olmazsa olmazlar: (yukarıdan aşağıya)
kask,
mont,
eldiven,
pantalon,
bot

Bunlara ilave ufak tefek ekipmanlar da olabilir tabi ama en az bu 5 tanesi olsun. zaten bu ekipmanlar olmayınca düzgün eğitim kurumları sizi eğitimlere de katmazlar.

işte botu da bu bütçenin bir yerlerine sıkıştırın kask kadar önemli. ayak bilekleri çok hassas, bir kere kırıldı mı tamiri zor ve acılı, ömür boyu topal kalmayın diye hatırlatayım dedim.

Temel koruma ekipmanları yani olmazsa olmazlar: (yukarıdan aşağıya)
kask,
mont,
eldiven,
pantalon,
bot

Bunlara ilave ufak tefek ekipmanlar da olabilir tabi ama en az bu 5 tanesi olsun. zaten bu ekipmanlar olmayınca düzgün eğitim kurumları sizi eğitimlere de katmazlar.
25kya çıkabilirim max önericek birilerini arıyorum

Motosikleti
mont olarak siyah renkli var mı acaba birde kask intercom destekliyor mu
Olabildiğince açık renk ve görünür renkler alın. siyah iyi güzel ama görünürlüğü düşük, hele kışın yağmurlu puslu havalarda fena, yazın da bütün güneşi üzerine çeker yakar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar