- Konu Yazar
otomatik vites 306 almayı düşünüyordum yalnız biraz araştırma yapınca peugeot kullanıcılarının çok ciddi sorunlarıyla karşılaştım.Otomatik peugeot 206 larda 3 viteste geçiş problemi yaşıyormuş + s ve kar vites ışıgı yanıp motorda devir kesmesi yapıyormuş ki bunun tamiride ortalama normal ustalarda 500 serviste 1500 civarı diyorlar.Şimdi merak ettigim 306 lardada bu şansuman sorunu varmıdır?
Kullanan arkadaşların yorumlarında bunların pejonun genel sorunu oldugunu 306 ve özellikle 206 larda çok sık görülen bir sorun oldugunu söylüyorlar sizinde başınıza geldimi böyle bir sorun anlıyan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var yanlış bir karar verip ömür boyu pişman olmak istemiyorum açıkcası.:silent:
Kullanan arkadaşların yorumlarında bunların pejonun genel sorunu oldugunu 306 ve özellikle 206 larda çok sık görülen bir sorun oldugunu söylüyorlar sizinde başınıza geldimi böyle bir sorun anlıyan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var yanlış bir karar verip ömür boyu pişman olmak istemiyorum açıkcası.:silent: