Zabit adamım abi, belli ne olduğuhadi hayırlısı üç harflinin hangisini gözüne kestirdin![]()
Cızbız Köftelisini yapmışlar bile. İnovasyon diye buna denir işte.Mutlu seneler arkadaşlar..
Vstrom dan GS e geçenler için köfteli gözleme icad edilsin mi![]()
Biz gofte sevenler olalım canım. Özümüzü unutmayak.
Ortadaki harfi "i" olanı olmasın da, gerisi önemli değil.hadi hayırlısı üç harflinin hangisini gözüne kestirdin![]()
CRF 250 de olaydı iyiydi.
Muhtemelen alacağım model Tracer 700 gördüm senin fotoda ve oradan da biraz kurtardın gibi @espresso sanki ama manifolddan 3 çıkış mı görüyorum orada?
İlk seri Tracer 9 galiba.
Yamahaya çok da hakim değilim.
O değil de ne hastasıydım TDM serisinin.
Dik oturuşlu, rüzgar korumalı ve performanslı motorlardı diye düşündürtürdü dıştan.
Sanki o zamanki motorların daha bir ruhu vardı.
Efkarlandım bak yine.![]()
Ee bu balik ekmek yaw. Yoksa K'cılar balik ekmekci mi oluyorHamburga gelin hepinizi Backfisch bagimlisi yapayim . Ben cok seviyorum.![]()
Allah günah yazmasın, nimetle şaka olmaz ama turşunun üzerindeki bitkiyi bir ben mi at şeyine konmuş kelebeğe benzettim?Hamburga gelin hepinizi Backfisch bagimlisi yapayim . Ben cok seviyorum.![]()
Ekmek arasi at seyi ismarlayacakmis hocaAllah günah yazmasın, nimetle şaka olmaz ama turşunun üzerindeki bitkiyi bir ben mi at şeyine konmuş kelebeğe benzettim?
Maydonoz o.. Kıvırcık olanından...Allah günah yazmasın, nimetle şaka olmaz ama turşunun üzerindeki bitkiyi bir ben mi at şeyine konmuş kelebeğe benzettim?