2025’te Salcano Wolf S 125 alınır mı?

Selam arkadaşlar,biraz kısıtlı bir bütçeyle motosiklet bakarken bu modele rastladım,yıllar önce forumda da konusu açılmış ve bir kaç abimiz zamanında bu motosikleti oldukça övmüş.Sizce hala başlangıç motosikleti olarak alınır mı ya da neler tavsiye edersiniz?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bütçenizi söylerseniz belki daha güncel bir model size uygun olabilir. Salcano Wolf taa o zamanlar bile popüler olamamış bir motor. Günümüz şartlarında ben olsam almazdım.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Bütçenizi söylerseniz belki daha güncel bir model size uygun olabilir. Salcano Wolf taa o zamanlar bile popüler olamamış bir motor. Günümüz şartlarında ben olsam almazdım.
Abi niye ya başlangıç ya da tiger, gs önerisi istiyorlar ara motor tavsiyesi isteyen nadir

Motosikleti
CB750A
Gönlün olsun öner bana.
6 ay önce dominar 400 le başladım ama gönlümde hep scrambler tarzı vardı.
2-3 sene ölmeden sürebilirsem triumph scrambler 1200 xe geçmek istiyorum ama araya girebilecek 3. bir motor da mantıklı geliyor

Selam arkadaşlar,biraz kısıtlı bir bütçeyle motosiklet bakarken bu modele rastladım,yıllar önce forumda da konusu açılmış ve bir kaç abimiz zamanında bu motosikleti oldukça övmüş.Sizce hala başlangıç motosikleti olarak alınır mı ya da neler tavsiye edersiniz?
2025 yılındayız hocam, bloğu ybr125 ile hemen hemen aynıdır fakat 2010lardan kalma motor pek tavsiye etmem. Daha güncel motorlar bakabilirsiniz

50bine kadar orta seviye Mondial Drift L alabilirsiniz
50 bin üstüne TVS raider 125
70 bin üstüne TVS RTR 200 veya Hero xpulse200

Motosikleti
600RR
o paraya ybr125 veya esd kasa bulunabilir salcano tavsıye etmem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar