2024 DUKE 390 AKSESUARLARI HK.

Merhaba iyi forumlar, 2024 model duke 390 kullanıcısıyım fakat yeni model olduğu için aksesuar pek fazla bulamadım (katlanır plaka,ön cam vs.) aksesuar önerisi olan var mı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Katlanır plaka ne işe yarıyor?

katlanır plaka tavsiye etmiyoruz,kullananı dövüyoruz.
aksesuarları ktm merkez şubeye sorabilirsin

Motosikleti
DUKE 250
katlanır plaka özel modeller gereksiz pahalı, universal birşey almanı tavsiye ederim.
en fazla plakalığın altına bir kaç delik delmen gerekiyor.
kendi motorumde öyle yapmıştım ben. (katlanma mekanizmasını kaynakla iptal ederek)
o zaman niye katlanır plakalık taktınız diyecek olursanız ktm lerin arka kuyruğu gerçekten çok çirkin, bu sebeple iptal etmek için.

aradaki fark:

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
katlanır plaka özel modeller gereksiz pahalı, universal birşey almanı tavsiye ederim.
kendi motorumde öyle yapmıştım ben. (katlanma mekanizmasını kaynakla iptal ederek)
o zaman niye katlanır plakalık taktınız diyecek olursanız ktm lerin arka kuyruğu gerçekten çok çirkin, bu sebeple iptal etmek için.

aradaki fark:

[url]https://i.hizliresim.com/ddrcng5.jpg[/url]

Abi çok yakışmış gerçekten link falan var mı ben de kuyruk muhabbetinden çok rahatsızım. Alırsam direkt kaynaklayıp takacağım. Bagoros'tan tail tidy falan baktım mükemmel duruyolar ama uçuk fiyatlara geliyor. Hatta fiyatı yüzünden gelmiyor bile. :mrgreen:

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)

aradaki fark:

[url]https://i.hizliresim.com/ddrcng5.jpg[/url]

Arka amortisör tam kapandığında lastiğe sürtecekmiş gibi duruyor; onu denemiş miydiniz?

Plakanın arka lastik hizasından arkada olması şaŕtı var sanırım; kaplanmasa bile ceza konusu olabilir bu tür "tail tidy" uygulamaları.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bende de Yoshimura'nin fender eliminator'u var.

apiyvxydf__65806.1592335142.jpg

Orijinali fena:

2015_KTM_SuperDuke_1290RABS.jpg

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Plakanın arka lastik hizasından arkada olması şaŕtı var sanırım; kaplanmasa bile ceza konusu olabilir bu tür "tail tidy" uygulamaları.

Ve bu durum ileride, "kim bilir, belki yarın belki yarından da yakın" trafikten men ve muayeneden kalma sebebi olabilir.

Meraklısı için :
1- İKİ VEYA ÜÇ TEKERLEKLİ ARAÇLARIN VE DÖRT TEKERLEKLİ MOTOSİKLETLERİN TİP ONAYINA YÖNELİK ARAÇLARIN YAPISI VE GENEL GEREKLİLİKLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK (AB/44/2014)
2- İKİ VEYA ÜÇ TEKERLEKLİ MOTORLU ARAÇLARIN VE DÖRT TEKERLEKLİ MOTOSİKLETLERİN TİP ONAYI VE PİYASA GÖZETİMİ VE DENETİMİ HAKKINDA YÖNETMELİK (AB/168/2013)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı

Gerçekten var mı böyle bir şey?

Burada sadece görünür olması (üzerinin kapanmamış olması) ve aydınlatılmış olması zorunluluğu var.

Düzgün bütün fender eliminator'lar aydınlatmayla geliyor zaten.

kısa plakalık demek daha doğru sanırım katlanmasını istemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar