Aprilla Piaggio ile aynı serviste hizmet veriyor Buyüzden Aprillanın servis ağı daha geniş
Kusursuz bir guzelik mi ? Triumph un guzel modelleri var tabiki ama Allahinizi severseniz su motora kusursuz guzelllik falan yazmayin
Ya da yazin yaa simdi Hasmet falan gelir sacma sapan konusur canimi sikar..Kusursuz guzelllik abi,haklisin
O zaman kilit soruyu soralım. Motorun marka olsaydı tasarımına ne diyecektin ?
Benzer soruyu GS, FB, BJK vs. takım fanatiklerine de şöyle soruyorum : İtiraz ettiğin pozisyonda takımlar yer değiştirseydi yine itiraz eder miydin ?
Motorun bu marka olsaydi mi demek istedin ?
Yani kusursuz guzellik diyor bak,trident 660 a kusursuz guzellik deniliyor.
Triumph un mt7 ye rakip cikardigi en ucuz motorlarindan biri.
Motorun tipine cok yorum yapmak istemiyorum,alan arkadaslar var,gule gule binsinler.
Aprilia'nin servisi cidden Triumph'in servisinden daha fazla mi var Turkiye'de? Burada tam tersi.
Tasarım göreceli bir kavram beğenmiyorsanız belirtebilirsiniz. Şahsen alan birisi olarak bu benim çokta umurumda olmaz. Bu arada kusursuz demem ben bu tasarıma ama diyene de bir şey demem oda onun görsel zevki. Tasarım konusunda ki görüş kişiyi bağlar kesin bir yargıya varılamaz. Bence sizde çok takılmayın bu duruma.
Motorun tipine cok yorum yapmak istemiyorum,alan arkadaslar var,gule gule binsinler.
Muhalefet olmaya bayılıyorsunuz ya. Her şeyi buraya uzun uzun yazalım mı illa. Tabii ki de o segmentteki motorlar arasında kıyaslayarak bu yorumu yapıyorum -ki varsın muadilleriyle kıyaslanmasın, kendi başına estetik olarak çok başarılı bir motor bence- alan arkadaşlara da hayırlı olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------
Aynen öyle. Farklı duran tasarımlar her zaman hoşuma gitmiştir. Benim beğendiğim motoru herkes beğenmeyecekŞimdiden hayırlı olsun size de. Fakat hala bu motoru kötülemenin mantığını anlayamadım. İsterse triumph un en ucuz modeli olsun, fiyatıyla mı güzellik belirleniyor
![]()
bu arada bende ilk bu makinanın tasarıma vuruldum. Kesinlikle fevkalade
https://youtu.be/t7t-ySfEjTY
Top Speed videosu gelmiş. 212 km/H görüyor arkadaş. Bu denemeyi yaptığı yol düz mü eğimli gözükmüyor. 0/100 ölçmemiş ama ben video sn lerinden bakarak gördüğüm kadarıyla 3sn civarı.
5500 devir gibi küçük bir titreşimi var sanırım motorun. Kalkış yapmadan önce gaz verdiğinde anlaşılıyor. Ya da ben yanlış anlamış da olabilirim.
Korlas ile görüştüm Trident 660 Haziran ayında geleceğini söylediler.
Ayrıca önceden ödemeyi yaptığımızda, sonraki gelebilecek fabrika zammını da temin edeceklerini söylediler.
Şu olaya iyice gıcık olmaya başladım, adam benim paramı alıyor işletiyor ondan sonra zamlı fiyattan vermiyorum diye jest yapıyor güya.
Ulan gidip faize koysam aylık 1000 lira para geliyor o motosiklet parasına. Faturayı kesip tamam sizindir demiyorsa inanmak mantıklı değil korlas da olsa. Fatura kesin deyince de bahane belli, gelecek motorun şase nosunu bilmiyoruz fatura kesemeyiz.
Korlas ile görüştüm Trident 660 Haziran ayında geleceğini söylediler.
Ayrıca önceden ödemeyi yaptığımızda, sonraki gelebilecek fabrika zammını da temin edeceklerini söylediler.