2020 yaz sonu kampı 3. bölüm papaz koyu kamp/korsan koyu ve gelidonya feneri gezisi

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Birkaç yıl önce arkadaşlarla birlikte Korsan Koyu'nda kamp yapıp Gelidonya Feneri'ne çıkmıştık. Oraları tekrar görmek güzel oldu. :)
Ne güzel gezip, güzel kamplar yapmışsınız.

Paylaştığınız için teşekkürler. :cat:

Birkaç yıl önce arkadaşlarla birlikte Korsan Koyu'nda kamp yapıp Gelidonya Feneri'ne çıkmıştık. Oraları tekrar görmek güzel oldu. :)
Ne güzel gezip, güzel kamplar yapmışsınız.

Paylaştığınız için teşekkürler. :cat:

vakit ayırıp izlediiniz için ben teşekkür ederim.evet çok harika yerler.söz meclisten dışarı ama il dışından gelen kampçılar aşırı pis bırakıp gidiyorlar.o yüzden bu tarz güzelliklerin ücretli olması taraftarıyım

2019 Eylül ayında Korsan koyunda iki gecelik kamp yapma imkanım olmuştu, korkunç kalabalıktı, ateş yakmak yasak yazıyordu ama her yerden dumanlar yükseliyordu, bir o kadar da çok çöp vardı, güzelim koya yazık etmişler demiştim, durum halen çok farklı değil sanırım, devamında da gelidonya feneri nefis manzarasıyla insanı cezbediyor, güzel bir gezi olmuş.

Güzel gezmişsin,tenereyle gezmek eminim çok keyiflidir, video güzel olmuş, yüreğine sağlık, ESKİŞEHİR den selamlar

MCV

Güzel bir gezi ve video olmuş. Paylaşım için teşekkürler.

2019 Eylül ayında Korsan koyunda iki gecelik kamp yapma imkanım olmuştu, korkunç kalabalıktı, ateş yakmak yasak yazıyordu ama her yerden dumanlar yükseliyordu, bir o kadar da çok çöp vardı, güzelim koya yazık etmişler demiştim, durum halen çok farklı değil sanırım, devamında da gelidonya feneri nefis manzarasıyla insanı cezbediyor, güzel bir gezi olmuş.

evet malesef öyle kardeşim.o yüzden heryerin paralı ve kontrollü olası taraftarıyım.çünkü bizim milletimiz elindekinin kıymetini bilmiyor malesef

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ----------

Güzel gezmişsin,tenereyle gezmek eminim çok keyiflidir, video güzel olmuş, yüreğine sağlık, ESKİŞEHİR den selamlar

teşekkür ederim abim geç msj için ayrıca kusura bakmayın ancak kontrol edebildim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:46 ----------

Güzel bir gezi ve video olmuş. Paylaşım için teşekkürler.

beğendiğinize sevindim ben teşekkür ederim :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar