2020 MT 25 Titreme

Selam arkadaşlar, motorumu yeni aldım. 7.000 devirden sonra sağ ayna da titreşim, sağ elde titreşim ve sağ ayak frende titreşim sorunum var ayrıca devir yükseldikçe bu titreşim oturduğum koltuğa kadar geliyor. Aynı sorunlarla karşılaşan arkadaşlar varmıdır ? Çözümünü bulan arkadaşlar varmıdır ve bana yardımcı olurmusunuz değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

hocam forumdan ve gruardan okuduğumuza gore hepinizin ortak sorunu bu. yamaha recall yapabilir takip edin.

gecici olarak sunger elcik takabilirsiniz.

Kocaeli İl Temsilcisi
Maalesef tüm 2020 modellerinde titreşim mevcut. Özellikle koruma takozu veya full koruma demiri taktırırsanız daha da çok titriyor. Yıl başında yeni kasa MT25 almıştım sıfır, baktım titreşim rahatsız edici, satıp XJ6'ya geçtim. :)

Arkadaşlar öncelikle değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Bilgi paylaştıkça çoğalır. Ben motoru aldığımda koruma takozu taktırmıştım. Rodaj konusu olduğu için 7.000 devire hiç getirmemeye çalıştım ve motorun titreşiminden haberim yoktu. Bugün aklıma fikir geldi ikinci el ilanları arayıp sorunu yaşayanlar varmıdır diye sordum. Sağolsun arkadaşın birisi takozun motor bloğuna geçen plastik yer ile şasi arasına plastik kalın conta koymamı söyledi. Bugün takozu söküp dediği işlemi yaptım. Takoz vidasını tatlı sıkıp bıraktım. Sonuç mükemmel titreşim derdim kalmadı :). Koruma takozu oluşta benzer durumu yaşayan arkadaşlara tavsiyedir.:)

Hocam daha gecen hafta acıldı bu konu, Moto Sohbet'te bir iki sayfa geri giderseniz bulabilirsiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motor bu ya titrer tabi canavar bu mt25 size tanrının hediyesi

Arkadaşlar öncelikle değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Bilgi paylaştıkça çoğalır. Ben motoru aldığımda koruma takozu taktırmıştım. Rodaj konusu olduğu için 7.000 devire hiç getirmemeye çalıştım ve motorun titreşiminden haberim yoktu. Bugün aklıma fikir geldi ikinci el ilanları arayıp sorunu yaşayanlar varmıdır diye sordum. Sağolsun arkadaşın birisi takozun motor bloğuna geçen plastik yer ile şasi arasına plastik kalın conta koymamı söyledi. Bugün takozu söküp dediği işlemi yaptım. Takoz vidasını tatlı sıkıp bıraktım. Sonuç mükemmel titreşim derdim kalmadı :). Koruma takozu oluşta benzer durumu yaşayan arkadaşlara tavsiyedir.:)

üstat tam olarak nereye pulu koydun. nerden aldın pulları. bu pul motor bloğunun ısısına nasıl dayanabilen bir şey mi. bu yapılan çalışmayı bir video haline getiririp şu şu şu malzeme şuraya bu şekilde takılıyor diye youtube bir video atıp linkini buraya eklermisin. sana çok dua ederim.

yamaha premium 2 kere başında savdı. bir şeye dokunmadan eski koruma takozu takılan zamandan bana dem vuruyor. lakayıt lakayıt cevaplar verip titreşim kabul etmiyorlar. normal diyip başından savuyorlar.
koruma takozlarını komple söktüm ben. olay koruma takozundan kaynaklı değil. koruma takozu takılan yerdeki şase ile motor bloğu arasına kolay kolay bir şey girmiyor. tornavida ile kanattırmak lazım. sürücü koltugunun hizasında aşagıda da 3 tane alyan vida olan birinin motor şaşesine geldiği bir nokta var.oraya bir şey konabilir. orada alan var ama bende orası ise yaramadı

titreşim derdim kalmadı demişsin ama 9 bin devirde motor boşken aynaların arkasına elini koy gaz ver 9bin devirde ayna arkalarında dayanılmaz bir titreme var ise o bir şekilde yolda yine eli uyuşturuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar