2020 Karadeniz-iç anadolu turu

motor =2018 model honda nc 750x dct
toplam rota = 4550 km
toplam yakıt = 940 Tl
toplam yemek..vs masraf =1600 tl

Aksilik =Sıfır
Keyif =Yüz

14 ağustos öğleden sonra yola çıktık. 2 gün bolu aladağlarda''donduk'' tan sonra Gerede üzerinden Samsun a geçip ilk kampımı Atakum sahilde attım. sonra sırası ile
Bulancak=otel
Trabzon=otel
Rize=kamp
erzincan/tercan=kamp
Erzincan/Kemaliye=kamp
Sivas ta 3 gün akraba ve dönüş

Daha detaylı anlatmak isterdim ama bu kadar geldi elimden..

poKvZKWFj

poLJw2TIj

pmub5rPzj

Gerede mola
pn907IRhj

pnNVjmHjj

Samsun kamp

posGmXMdj

poBLJ1k2j

pnQWQ4n6j

pmjVyvJmj

Yason burnu
pmszML7Dj

pm9jCZ7Mj

Perşembe sahil yolu
Bu yolu da motosiklet ile mutlaka gitmek gerek

Ordu

pnr3sUg5j

Boztepe zor yoldan çıkış. google maps git dedi gittim..

sis dağı

Sis dağına çıkmak için zamanı iyi ayarlamak lazım ...sis varmış başkada birşey göremedim :)

po8cHvvtj

poiYgyDLj

poq7wQk2j

poCIcpXZj

Trabzon

pmnQaoDLj

Soğanlı geçidi

Burayı anlatmak için kelimeler yetersiz bence yaşamak lazım...Derebaşı yolunda beni yanlarına kabul eden Almanyadan yola çıkıp fas-tunus-italya-yunanistan üzerinden türkiyeye gelen İsmail ve Bülent kardeşlerime teşekkürler. o yolu yalnız yüklü motorla tek gitmek bu kadar keyifli olmazdı herhalde

pmYctVJSj

pmvt2143j

pmIJBclNj

pnhQY0wFj

po9M7xSIj

Drone videosu seyretmeye değer bence

uzungöl yolu

Derebaşını çıktıktan sonra yaylalardan uzun göle geçtim. her motor gider o yoldan.

poUHcbDOj

pouVe3cHj

pmfCkqVYj

pmeXA2zIj

pnoS03cFj

Rize kamp
pn2vevzvj

Ovit

Muhteşem bir yol muhteşem manzara muhteşem keyif...

pmKwjOzCj

pmr4KoH2j

pol2ewTjj

Bayburt
Benim gibi gezi yapan 3 genç ile yemek yedik. Ellerine sağlık

pnvKZa2Ej

Tunceli

Munzur çayı boyunca keyifli bir yol..Senelerce buraları teröre mahkum edenleri....

pmrbOQhlj

pmm9zWRTj

polakzJij

pooHo8JHj

pnIoiqrij

pnDpNA4Fj

poHgWvIlj

Keban barajı

pnikNZcuj

pmxtQsLdj

pmwzomNjj

poIv4jfuj

Kemaliye...

4. gidişimde kamp atmayı başardım. müthiş keyif aldım. her ne kadar ürkütücü ise de güzeldi..

pmlyBdzuj

poJxc1MCj

pmFx44uvj

po7unxK3j

pm3smujcj

po6bzlfwj

pn5JROiYj

Komple taşyol geçiş videosu biraz uzun ama seyretmek isteye olabilir...

Divriği Avşar istasyonu
1987 de elektrik işlerini yaptığım tren istasyonu....harabe olmuş

pmZDMbGCj

po0wheRhj

polN3siMj

pnNvaOvFj

pn73Hyh0j

Sivas

pmdDXld9j

pn1Nzsv6j

yozgat

Rahmetli Şükrü doğru kardeşimin kabrini ziyaret etmeden yozgattan geçemeyiz....

pnQvrRq5j

otoban..

Artık sadece yola devam...bitti
poWBT5K2j

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------

Yazmayı atladım...

Tuncelinin meşhur munzurunun güzelliği.... Kelimeler anlatamaz böyle bir güzelliği.
Ellerinize tekerinize sağlık

Eline ayağına sağlık, adı üstünde sisdağı yaylama çıkmışsın, sabah veya akşam üzeri gitseydin azda olsa biraz açık alan görebilirdin ama genellikle hava bu şekilde olur. Karadeniz e ilk bahar veya son bahar da gitmenizde fayda var.

Eline ayağına sağlık, adı üstünde sisdağı yaylama çıkmışsın, sabah veya akşam üzeri gitseydin azda olsa biraz açık alan görebilirdin ama genellikle hava bu şekilde olur. Karadeniz e ilk bahar veya son bahar da gitmenizde fayda var.
Aşağı açıktı. Deneyelim belki görürüm dedim ama olmadı hem sis hem inceden yağmur şans ..ordan kadırga yaylası yoluna girdim. Ama yağmur ve çamur mahvetti beni. Tonyadan geri aşağı indim

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------

Tuncelinin meşhur munzurunun güzelliği.... Kelimeler anlatamaz böyle bir güzelliği.
Ellerinize tekerinize sağlık

Su gerçekten çok berrak ve güzel

Güzel bir gezi olmuş,bu sene doğu Karadeniz ve iç Anadolu nün bir bölümünü bizde gezdik ,ben gezi raporu nu kışın yazacağım toplamda 3400 km yol yapmışız,d915 karayolunu bizde geçtik,zor diyorlardı o yol için,lakin pokut yaylası yolu kadar zorlu bir yol hiç görmedim,huser yaylas8 yoluda çok zorlu idi,işin özü memleketimiz çok güzel , gezilecek ve görülecek yeri çok, paylaşım için teşekkürler

Güzel bir gezi olmuş,bu sene doğu Karadeniz ve iç Anadolu nün bir bölümünü bizde gezdik ,ben gezi raporu nu kışın yazacağım toplamda 3400 km yol yapmışız,d915 karayolunu bizde geçtik,zor diyorlardı o yol için,lakin pokut yaylası yolu kadar zorlu bir yol hiç görmedim,huser yaylas8 yoluda çok zorlu idi,işin özü memleketimiz çok güzel , gezilecek ve görülecek yeri çok, paylaşım için teşekkürler

Karadeniz bir derya her tarafı gezmek için 15 gün falan kalmak lazım. Her defasında gel geç oluyor niyeyse

Ahmet hoş geldin İstanbul'a . 2 tekerin hakkını vermişsin . Harika bir gezi olmuş. Yaklaşık 7-8 gün içinde Dudullu'da olmaya niyetim var . Nasip
olursa geldiğimde görüşürüz. Selamlarla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar