2019 Model Yamaha Xmax

Merhaba dostlar, uzun zamandir sessiz sedasiz takipteyim :) ama artik nur topu gibi bir sorunum/sorum var sizlere;
2019 model Xmax icin arka fren balatasi gerekli, tecrubeli isi bilen dostlardan oneri tavsiye istiyorum mumkunse, simdiden hepinize tesekkur ederim.
Herkese iyi aksamlar dilerim :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yetkili servisten orjinalini temin edebilirsiniz. En uygunu ojinali olacaktır. muadil parçaların ömrü daha kısa oluyor ucuzluklarına değimiyor. fren gibi hayati önemi olan parçalarda muadil ürün tavsiye etmem.

Büyük geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın :D

yahu ilk paragrafı okuyunca dedim herhalde krank falan ses yapıyor , balata nedir dostum hele xmax ın balatası zebil gibi heryerde satılıyor..

Bir yetkili servisin internet üzerinden orijinal parça satması güzel bir şey olmuş. Parça aramayız, ya da parça fiyatlarını merak edince sitesinden bakarız. Bu siteyi bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu.
ben kayışı n11 üzerinden bu siteden aldım..
birde Etkin Ticaret Alanya Yamaha servisi vardır...her model orjinal parçayı yurtdışından uygun fiyata getirirler tavsiye ederim

Bir yetkili servisin internet üzerinden orijinal parça satması güzel bir şey olmuş. Parça aramayız, ya da parça fiyatlarını merak edince sitesinden bakarız. Bu siteyi bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu.

Ben de xmax’i buradan aldım. Yaklaşık 15 yıldır firmayı biliyorum. Alışverişlerimden hep memnun kaldım.
Stokta bulunmayan parçayı farklı ülkelerin depolarından bulup getirtmişlikleri bile var.

Hepinize tesekkurler arkadaslar, ben de sizin gibi alternatiflerdense orjinal parça almak taraftariydim sizden de ayni dusunceyi alinca orjinal aldim internet uzerinden. Hepinize tekrar tesekkur ederim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben de xmax’i buradan aldım. Yaklaşık 15 yıldır firmayı biliyorum. Alışverişlerimden hep memnun kaldım.
Stokta bulunmayan parçayı farklı ülkelerin depolarından bulup getirtmişlikleri bile var.

Ben xmax'ı buradan almamıştım ama kardeşim tracer 9 almıştı buradan 2017'de. Firmayı biliyordum ama internet satışları olduğunu bilmiyordum, öğrenmiş oldum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar