2018 MT07 mi 2015 MT09 mu?

Arkadaşlar henüz 1 ay evvel sıfır D400 almama rağmen ummadığım yerden ailevi bir maddi destek aldım. Ve kendimi bir anda CC yükselteceğim heyecanı ile buldum. Şimdi kritik soru, gönlüm kesinlikle 09 diyor. Fakat model yıl farkları açısından siz değerli motosiklet.net ailesine danışmak isterim. Yamaha daha önce kullanmıştım 2017 R25 sahibi idim. Şuan aklımda 2 motor var sadece. Düşüncelerinizi bekliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar henüz 1 ay evvel sıfır D400 almama rağmen ummadığım yerden ailevi bir maddi destek aldım. Ve kendimi bir anda CC yükselteceğim heyecanı ile buldum. Şimdi kritik soru, gönlüm kesinlikle 09 diyor. Fakat model yıl farkları açısından siz değerli motosiklet.net ailesine danışmak isterim. Yamaha daha önce kullanmıştım 2017 R25 sahibi idim. Şuan aklımda 2 motor var sadece. Düşüncelerinizi bekliyorum.

2018 mt 7 yerine, premium bir motor almama nedenini sorabilir miyim ?

https://shbd.io/s/aD5eqDof

Ustelik 2020 model.

Aprilla çok imrendiğim fakat sanırım hiç cesaret edemeyeceğim bir motosiklet. Çünkü maalesef anında para ihtiyacım olduğunda hak verirsin ki ülkemizde hızlı satilan mallar arasında saydığım motosikletler geliyor. Sadece hızlı satıldığı için de değil fakat Yamaha da başarılı bir marka olarak görüyorum. O yüzden ikisi arasında fikir rica etmiştim. Biraz garantici seçim diyelim

MT9 tercih ederdim sanırım. Muhtemelen görüntüsünün kalantor olmasından dolayı. Tercih deyince aklıma gelen bir fıkra vardır." Bana Türk kızlarımı yoksa Rus kızlarımı diye sorarsanız hiç düşünmeden Türk kızları derim. Çünkü düşünürsem Rus kızları derim."

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence ikisi de sizin yasınız icin soru işareti motosikletler.

Aprilia konusuna katılıyorum. Satmanız cok daha uzun surebilir hastasını bulana dek. Ha bu arada CP2 blogunun p.pisini yesin Aprilia.

İki modelinde temizini bulmanız neredeyse olanaksiz. Çok dusuk bir ihtimal. Anca daha önce gecmisini bildiginiz bir dostunuzun motosikleti olabilir. O paralara Apaçi motoru olmayan bir cok alternatif var. Arkadaslarda yazmis yukarida.

Sorunlu bir motosiklet olacak ısrar ederseniz alacaginiz modeller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar