2018 honda monkey

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
efsane model monkey tekrar piyasaya çıkmış.125cc biraz çok bence ama tipi şekli çok şirin.keşke 2 kişilik selesi olsaydı :thumright.honda bu motoru umarım getirir ama msx var bizde sanmıyorum 2 tane aynı tip motorun geliceğini ama gelsin yani:queen:
https://www.youtube.com/watch?v=R2x87J2JQKw
honda-monkey-125-concept-motorcycle-mini-trail-vintage-retro-bike-1.jpg

bu retro tasarımlı bir model, msx daha modern çizgileri olan bir model, ha bana sorsan aralarında çok bir fiyat farkı olmazsa bunu alırım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
elden bişi gelmez bu saatten sonra alışın fiyatlara.bende fiyat tahmin ediyim klasik ve özel bir üretim olduğunu düşünüyorum o yüzden msx den pahalı olucaktır yada aynı fiyat derdim.bazı yurt dışı sitelerinde gördüğüm kadarıyla 4000 dolar yada euro olarak belirtilmiş.bu fiyatsa ciddi pahalı bir motor.6000 7000 bn tl olsada sıraya girsek.euro 4 emisyonlarıda bu arada bizi bitirdi enjeksiyon olmasıydı kombin fren yada abs olması ön arka disk vs maliyetleri ciddi yükseltiyor.giriş seviyesi motorlar artık giriş seviyesi fiyatlara gelmiyor.bugün yamaha bayindeydim neos 50 cc 9.900 tl idi sanırım.şimdi 10 bin tlye 125 cc honda veya yamaha ybr gibi 0 km motorlarda alınıyor.bu fiyatlar zaten etmez edicek halide yok.ben bu kadar motor görmemiştim hayatımda yamaha bayi azına kadar motor doluydu.mt10 sp den mt09sp ye normal versiyonlardan tmax serilerine.satışlar 0 dedi arkadaş demesine gerek yok bellide oluyor zaten dedim.bakalım dışa bağımlılık nerede patlicak ama çok uzak gözükmüyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar