2018 dayak piyangosu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Degerli arkadaslar 2018 dayak piyangosu sizce neresi olacak

Ilk sen benim inancima neden saygi gostermiyorusn diye turisti vs nerede doverle

Ben erzurum diyorum zira yillardir sigara dayagi he erzurumda atilir ben bu senede bizi yanitmaz diyorum

Adana son 3 senedir, Erzurum, Trabzon ve Samsun'un gerisinde kaldı. Bu sene sürpriz yapabilir.

Çünkü bilmeyenler için memleketim Adana böyle bir yer:

577d356b1683c.jpg

ayrildigi-kiz-arkadasini-once-yumrukladi-sonra-evini-yakti_10166864-14800_600x315.jpg

Adsız-1.png

hqdefault.jpg

show5.jpg

adana-kuyumcu.jpg

hqdefault.jpg

image-14518548511664958074.jpg

1174057.jpg

Sene 1999. 3.Ordu'da görevliyim, odyometre testine girmek için Erzurum Fevzi Çakmak Hastanesine sevk edilmiştim.

İftar vaktine iki saat filan var.. İlaç kullanıyorum ve açlıktan öleceğim neredeyse.. Şimdi ismini anımsayamıyorum, meydanda bir kebapçıya girdim, ustası yoktu çıraktan kebap istedim çocuk vermedi. Bağırdım korka korka getirdi tabağı ve ayranı.. Sonra ustası geldi ve benim önümde kebabı görünce çocuğu bir dövmediği kaldı (kesin benden sonra dayağı yemiştir çocukcağız) bana da mal mal baktı sonra dışarı çıktı. Dışarıya çıktım 3 çakal tam dükkan önünde duvara yaslanmış bekliyor, içimden "Ya Rabbi şu mübarek günün hatırına bana bulaşmalarını nasip eyle" dedim.. Tam karşılarında durdum, bir sigara yaktım bekledim ama g.tleri yemedi sanırım. Bunlar çakaldır, gözlerine kestirdikleri/saldıracakları kişi ya çoluk çocuk olur ya da zayıf görünen biri..

Benim de Ramazan dayağı piyangosu ile ilgili tek anım budur.. :D

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar