2018 Benelli Leoncino 500 - Türkiye'de İlk İnceleme!

Adam viraj çıkışına ortalamış motoru adamın biri kaptırıp gelse içlerinden geçecek..

Motosikleti
Ns200
Bu motoru bekliyordum, fotoğraflarda güzel duruyordu. Fuarda canlı görünce depo tasarımı hiç hoşuma gitmedi. Biraz daha köşeli agresif bir depo ile çoğoş olabilirdi. Bir de o aslanı bizim mahallede çalarlar :cherry:

Bu motoru bekliyordum, fotoğraflarda güzel duruyordu. Fuarda canlı görünce depo tasarımı hiç hoşuma gitmedi. Biraz daha köşeli agresif bir depo ile çoğoş olabilirdi. Bir de o aslanı bizim mahallede çalarlar :cherry:

sclambler için sizri hatlar hiç hoş olmazdı bence.

Motor güzel, tasarım vs çok hoş.
Fiyat biraz yüksek ama tarzından dolayı kurtarabilir.

Servisi ne durumda Benelli'nin?
Yani periyodu, ustalık durumu, parçası vs.

Motor güzel, tasarım vs çok hoş.
Fiyat biraz yüksek ama tarzından dolayı kurtarabilir.

Servisi ne durumda Benelli'nin?
Yani periyodu, ustalık durumu, parçası vs.

Ben tam 2 yıl TNT 25 kullandım. 30.000 km. Neredeyse hiç sorun yaşamadım. Sargı yanmıştı sadece garantiden değişti. İstanbul' da Vale Moto' da Mehmet Usta çok iyidir. Genelde büyük şehirler sorun yaşamıyor. Leoncino TRK502 ile aynı bakım aralığında. 1000 km rodaj sonra her 6000' de bakıma giriyor. Ben zaten ne kulllanırsam kullanayım 5000 i geçmiyorum. 5000-6000 km yi doğru aralık olarak görüyorum. Dün 1000 bakımı yaptık. 3,2 Litre Motul 7100 koydum. İçinde ki Castrol ü atınca pamuk gibi oldu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar