2017 Yeni modelleri yeniden tasarlama.

Motosikleti
KTM 790 Adventure
Merhaba arkadaşlar, herkese günaydın.

Kapılarını yeni açan Intermot Motosiklet Fuarında ki yeni gelecek 2017 model motosiklet arasından bir kaçı yeni ön far tasarımlarıyla beni biraz rahatsız etti. Daha doğrusu "keşke şöyle yapsalarmış daha iyi olurmuş" diye serzenişte bulundum. Bakmayın bana, adamlar tasarım ekiplerini milyon dolarlar yatırıyor biz acemilerde bazen yeni tasarımlara burun kıvırıyoruz. :)
Neyse, amatör bir photoshop kullanıcısı olarak beni rahatsız eden bir kaç motosikletin ön far kısımlarında ufak değişiklikler yaptım. Tabi bu değişiklikleri kendi zevkim ve bakış açıma göre yaptım. "Yok artık! mevcut hali çok güzeldi! içine etmişsin" de diyebilirsiniz :mrgreen:
Zevkler, renkler, tasarımlar kişiden kişiye göre değişiklik gösterdiği için tüm yorumlara açığım. (Çalışmalar iş yoğunluğumdan dolayı biraz aceleyle yapıldı. Amatörlük içerir :) . Sizinde ön far takımından rahatsız olduğunuz başka modeller varsa konu başlığı altında paylaşabilirsiniz.)

1.) 2017 Suzuki GSX-R125

Ön farın üst kısmını biraz kırpınca daha iyi gibi geldi bana.

2.) 2017 Suzuki GSX-R1000/R

Ortada bulunan yumurtamsı far keşke japon tipi çekik gözler tarzında olsaymış dedim.

3.) 2017 KTM 1290 Adventure

Küçük Emrah bakışlı ön far ledlerini, daha sert bakan, haşin bir duruş sergileyen far grubu olarak değiştirdim.

lan suziki alacağın olsun bok gibi motor getirdin inazumadan hallice

lan sen k8 gibi efsane bir kasa çıkarmış şirketsin lan,bune lifan emisol daha şekil

ŞUNA BAK GÖZLERİM KANIYOR AMBULANS GİBİ

GSX-R125AL8_03.jpg

ULAN BEKLENTİM ÇOK BÜYÜKTÜ BE

yalnız, 2017 fireblade bayağı iddialı geliyor. diğer 1000'likleri silkeleyebilir. hem görüntü, hem teknik iyileştirmeler olsun.

17-Honda-CBR1000RR-SP1_right-front_feature-633x388.jpg

EĞER 600 CC GSX-R'I DA BÖLE YAPARLARSA YEMİN EDİYORUM YIKILIRIM ! 6 AYDIR HAYALİNİ KURDUĞUM MOTORUN KAFASINA BAK!!! HYOSUNG MÜBAREK :(

127

Dün gördüğümde aklıma ilk gelen adamlar eski kasa CBR yapmış oldu. Eski kasa CBR bile daha güzel denebilir. Ne yazık ki Suzuki nin şu iğrenç farlardan kurtulabileceğini sanmıyorum.

Yalnız fuar da 250 cc segmentinde birşey gösterilmedimi sanırım. Daha çok bilgi almak isterdik yeni gelecek 250-500 cc arası modellerle ilgili.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar